Το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας και η Α' Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης και δράσης για την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου θα πραγματοποιήσουν Συνέδριο με θέμα: «Νεώτερες εξελίξεις στον καρκίνο του μαστού».
Στόχος του συνεδρίου είναι να προκληθεί ένας επιστημονικός διάλογος, όσον αφορά τις εξελίξεις και κατευθύνσεις γύρω από το θέμα του καρκίνου του μαστού.
Το συνέδριο θα διεξαχθεί το διήμερο 21- 22 Φεβρουαρίου 2020 στην Αίγλη Ζαππείου στην Αθήνα.
Στη διάρκεια του συνεδρίου διακεκριμένοι επιστήμονες με μακρόχρονη πορεία στο συγκεκριμένο επιστημονικό αντικείμενο θα εκθέσουν με διαλέξεις και διάλογο τις εξελίξεις γύρω από το σοβαρό αυτό θέμα.
Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Ελληνικού Αντικαρκινικού Ινστιτούτου.
Προσθέστε το iatronet.gr στο DiscoverΕιδήσεις υγείας σήμερα
Άνθρωποι με ΔΕΠΥ είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίζουν εντερικές διαταραχές [ανασκόπηση]
Ζάκυνθος: ''Κλείνει'' το δημοτικό σχολείο του Αγίου Λέοντα – Ψύλλοι δάγκωσαν μαθητές και εκπαιδευτικούς
Πρόεδρος ΕΟΦ: Ότι είναι ενέσιμο και ενδοφλέβιο παίρνει άδεια μόνο για νοσοκομειακή χρήση