Η εταιρεία Breath Purity ΙΚΕ ανακοινώνει την κυκλοφορία του προϊόντος Sinuset®.

Το Sinuset® είναι ένα πολύ πρακτικό, μικρό και ελαφρύ, καθημερινής χρήσης ρινικό φίλτρο αέρα. Χάρη στο πρωτοποριακό του σχήμα, το ρινικό φίλτρο Sinuset® τοποθετείται με μία απλή κίνηση στα ρουθούνια και παρεμποδίζει ακάρεα, γύρη, σκόνη, ατμοσφαιρικούς ρύπους και άλλα αλλεργιογόνα και παθογόνα σωματίδια να εισέλθουν στον οργανισμό από τη ρινική κοιλότητα.

Το κύριο μέρος του ρινικού φίλτρου Sinuset® αποτελείται από ένα τοξωτό σχηματισμό φτιαγμένο από πολυπροπυλένιο (PP), στις άκρες του οποίου υπάρχουν δύο (2) καινοτόμα παντεταρισμένα φίλτρα αέρος ικανά να δεσμεύουν διάφορα μικροσωματίδια της ατμόσφαιρας και να τα συγκρατούν εντός της ινώδους δομής τους προστατεύοντας έτσι όσους τα φορούν.

Ο χρήστης του ρινικού φίλτρου Sinuset® αναπνέει καθαρό, φιλτραρισμένο αέρα και προφυλάσσεται από αλλεργίες και παθογόνους μικροοργανισμούς.

Το ρινικό φίλτρο Sinuset® είναι ιατροτεχνολογικό προϊόν class I και παρέχεται σε αποστειρωμένη συσκευασία των 6 τεμαχίων.

Το κάθε ρινικό φίλτρο Sinuset® είναι μιας χρήσης και παρέχει προστασία μέχρι και 8 ώρες.

Το ρινικό φίλτρο Sinuset® ενδείκνυται για καθημερινή χρήση καθώς αποδεδειγμένα προστατεύει τον χρήστη από την είσοδο σωματιδίων και σταγονιδίων στη ρινική κοιλότητα, γνωστή πύλη εισόδου παθογόνων μικροοργανισμών.

Το ρινικό φίλτρο Sinuset® διατίθεται σε 2 μεγέθη, ώστε ο χρήστης να βρει το μέγεθος που εφαρμόζει καλύτερα στα δικά του ρουθούνια.

Π.Λ.Τ.: 14,73€

www.sinuset.com 

Το προϊόν διατίθεται στα φαρμακεία και πληροί τις προϋποθέσεις της σήμανσης ce class I. Αριθμός κοινοποίησης ΕΟΦ: 38522/27-03-2020

_________________________________________________________________________________________

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ευρώπης - ΗΠΑ: Breath Purity IKE.

Διεύθυνση: Πανεπιστημίου 59, 106 71, Αθήνα

Τηλ: 210 72 36 534