Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, είχε για όλους μας έναν ιδιαίτερο και φορτισμένο συμβολισμό. Η Δημόσια Υγεία και η κοινωνία συνολικότερα δοκιμάζονται με πρωτοφανή τρόπο με τα νέα δεδομένα που ο ιός Covid-19 έχει επιβάλλει στη ζωή και την καθημερινότητα μας. Πλάι στη σωματική μας υγεία δοκιμάζεται καθημερινά και η ψυχική μας υγεία.

Στον ΘΗΣΕΑ υπενθυμίζουμε, πως η ζωή συνεχίζεται ακόμη και κάτω από αυτές τις συνθήκες και οι αγαπημένοι μας αξίζουν το καλύτερο. Είμαστε βέβαιοι πως θα μας βρει όλους δυνατούς η επόμενη μέρα.

Φέτος, περισσότερο από ποτέ, είναι φανερό πως η δύναμη για τη διασφάλιση της Υγείας βρίσκεται πραγματικά στα χέρια μας.

Φέτος, περισσότερο από ποτέ, αναγνωρίζουμε τη δύναμη, το θάρρος και το κουράγιο όλων όσων εργάζονται στον τομέα της Υγείας.

Τους ευχαριστούμε, τους στηρίζουμε και αναγνωρίζουμε το ρόλο τους στη διατήρηση της παγκόσμιας Υγείας.

ΘΗΣΕΑΣ, ενημερωνόμαστε, ευαισθητοποιούμαστε, είμαστε δίπλα σας.

Σχετικά με τον ΘΗΣΕΑ

Το Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης ΘΗΣΕΑΣ ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2016 με στόχο να βελτιώνει την κλινική και λειτουργική κατάσταση των ασθενών,  να δίνει κίνητρα και στόχους για να αναδιοργανώσουν τη ζωή τους και να αποκαταστήσουν την ποιότητά της.

Ξεχωρίζει για τις εγκαταστάσεις και τους χώρου του που σχεδιάστηκαν και διαμορφώθηκαν με γνώμονα τη δημιουργία ενός οικείου περιβάλλοντος που συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την αισθητική ώστε ο κάθε ασθενής να εξυπηρετείται στο μέγιστο βαθμό.

Επενδύει διαρκώς στο ανθρώπινο δυναμικό με εξειδικευμένο ιατρικό, θεραπευτικό και νοσηλευτικό προσωπικό που επικεντρώνεται στις πραγματικές ανάγκες των ασθενών μέσω εξατομικευμένων προγραμμάτων θεραπειών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το http://theseusrehab.gr