Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ιδρυτής της Forthright, είναι έτοιμος να ξεκινήσει ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα με σπουδαίες προοπτικές. Ο λόγος για την AnyDoctor, τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα που θα αλλάξει ριζικά τα δεδομένα στον ιατρικό χώρο. Πρόκειται για μια δυναμική πλατφόρμα που θα δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να κλείνει online ραντεβού. Η AnyDoctor όμως, δεν περιορίζεται εκεί και προσφέρει πολλές ακόμη υπηρεσίες, τόσο στους ασθενείς όσο και στους γιατρούς. Ο ιδρυτής της AnyDoctor μας αποκάλυψε όλα τα μυστικά της πλατφόρμας και μας έβαλε για λίγο στον χώρο του ιατρικού marketing.

Τί ακριβώς προσφέρει η AnyDoctor;

Η AnyDoctor είναι μια πλατφόρμα αναζήτησης ιατρών που προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να κλείσουν άμεσα τηλεφωνικό ή online ραντεβού. Στην πλατφόρμα αυτή θα μπορεί κανείς να βρει τους καλύτερους ιατρούς από κάθε ειδικότητα, να πληροφορηθεί για τα στοιχεία τους αλλά και να διαβάσει τις αξιολογήσεις των ασθενών. Επιπλέον, θα υπάρχουν συνεντεύξεις των ιατρών και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Εκτός όμως από αυτό, η AnyDoctor δεσμεύεται να παρέχει συνεχή ενημέρωση γύρω από όλες τις παθήσεις και τις εξελίξεις στον χώρο της Υγείας. Νομίζω ότι η αναζήτηση ιατρού δεν έχει υπάρξει ποτέ πιο εύκολη, γρήγορη και ευχάριστη. Συγκεκριμένα, αρκούν 3 μόνο κλικ στην πλατφόρμα μας για να κλείσει κανείς το ραντεβού του. Οι ασθενείς θα έχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται προκειμένου να επιλέξουν τον καλύτερο ιατρό και να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που τους ταλαιπωρεί.

Ακούγεται πραγματικά πολύ ενδιαφέρον. Ένας ιατρός όμως γιατί να επιλέξει να προβληθεί στην AnyDoctor;

Όλοι οι γιατροί, ανεξαιρέτως ειδικότητας, θα έχουν πολύ σημαντικά οφέλη με την προβολή τους στην AnyDoctor. Σκεφτείτε το εξής: καθημερινά γίνονται χιλιάδες αναζητήσεις που αφορούν ιατρικά ζητήματα και φυσικά και την αναζήτηση ιατρών. Πλέον, οι αναζητήσεις αυτές θα οδηγούν τους χρήστες στην πλατφόρμα μας και πολύ σύντομα θα βρεθούμε στις πρώτες θέσεις της Google. Αυτό για τους γιατρούς σημαίνει τεράστια προβολή, αύξηση της πελατείας τους αλλά και αύξηση των επισκεπτών στην προσωπική τους Ιστοσελίδα. Οι γιατροί που θα επιλέξουν να καταχωρηθούν στην AnyDoctor θα έχουν την δυνατότητα να προσαρμόσουν τον τρόπο εμφάνισής τους ανάλογα με την περιοχή που τους ενδιαφέρει αλλά και τις παθήσεις στις οποίες εξειδικεύονται. Ένα ακόμη πολύ σημαντικό πλεονέκτημα των ιατρών που θα ήθελα να αναφέρω είναι ότι θα μπορούν να έχουν αποκλειστικό άρθρο σε μια πάθηση ή εξειδίκευση, το οποίο θα εμφανίζεται σε όλη την Ελλάδα.

Από πού πηγάζει η δύναμη της AnyDoctor;

Η Forthright, η πρώτη εταιρεία που ίδρυσα στον χώρο της υγείας, μας επιτρέπει να δημιουργούμε όσα σας έχω περιγράψει μέχρι τώρα. Η Forthright σημειώνει πάνω από 5 έτη δραστηριότητας και περισσότερες από 300 συνεργασίες με ιατρούς, φαρμακευτικές, φαρμακοβιομηχανίες και συλλόγους. Η εμπειρία και οι γνώσεις που έχουμε κερδίσει στον χώρο του ιατρικού marketing μας δίνουν τεράστια ώθηση στο νέο αυτό ξεκίνημα. Η συνεργασία των δύο εταιρειών, Forthright και AnyDoctor  θα είναι πολύ στενή.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο