O Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού, την συχνότερη μορφή καρκίνου στις γυναίκες. Κάθε χρόνο καταγράφονται 1,3 εκατομμύρια νέες περιπτώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, από τις οποίες το 27,3% εμφανίζεται στην Ευρώπη. Ωστόσο, η νόσος μπορεί να θεραπευτεί πλήρως, αρκεί να διαγνωστεί εγκαίρως.

Συμμετέχοντας στις ευρύτερες δράσεις, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center προσφέρει από τη Δευτέρα 19/10/2020 και έως το τέλος Οκτωβρίου έναν πλήρη έλεγχο Μαστού στην τιμή των €70. Ειδικότερα, το πακέτο των εξετάσεων προληπτικού ελέγχου περιλαμβάνει:

  • Ψηφιακή μαστογραφία
  • Υπέρηχο μαστών
  • Κλινική εξέταση από εξειδικευμένο ιατρό

Η προσφορά ισχύει για όσες ενδιαφερόμενες κλείσουν το ραντεβού τους έως το τέλος Οκτωβρίου, ενώ τα ραντεβού θα μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 31/03/2021. Επισημαίνεται ότι στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center λειτουργεί ο πλέον σύγχρονος Ψηφιακός Μαστογράφος σε παγκόσμιο επίπεδο, με πιστοποίηση από την EUREF (European Reference Organization).

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθυνθούν στο 210.6972004 (κατά τις ώρες 08:00-19:00) για να κλείσουν το ραντεβού τους ή να στείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας