Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η ατμοσφαιρική ρύπανση ευθύνεται για τον πρόωρο θάνατο περισσότερων των 7 εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως. Αυτό μεταφράζεται σε 16% όλων των θανάτων παγκοσμίως.

Eσωτερικοί χώροι: όχι τόσο καθαροί όσο νομίζουμε

Το συγκλονιστικό γεγονός είναι ότι ο αέρας μέσα στο σπίτι είναι από 2 έως και 5 φορές πιο μολυσμένος από τον αέρα έξω, σύμφωνα με τους Οργανισμούς Προστασίας Περιβάλλοντος. Ορισμένοι παράγοντες δε, όπως πχ το τσιγάρο, μπορούν να κάνουν τον εσωτερικό αέρα έως και 100 φορές πιο τοξικό από το εξωτερικό περιβάλλον.

Στους εσωτερικούς χώρους εγκλωβίζουμε την εξωτερική ρύπανση, αλλά ταυτόχρονα παράγουμε νέα από πολλές άλλες πηγές: Υδρατμοί κουζίνας, μπάνιου, υλικά που γερνούν (συνθετικά χαλιά, μπογιές, βερνίκια πατώματος, επίπλων) και δημιουργούν σκόνη ή εξατμίζουν αέριους ρύπους, αρωματικά χώρου, τζάκι, αναμμένα κεριά, καθαριστικά, περιττώματα από ακάρεα κ.ά.

Είναι σημαντικό να αερίζουμε επαρκώς τους εσωτερικούς χώρους σε ώρες που δεν υπάρχει αυξημένη κυκλοφορία και ακόμη σημαντικότερο να παίρνουμε όλα τα μέτρα που μπορούμε για να ζούμε σε καθαρότερο περιβάλλον αέρα, ιδιαίτερα στους εσωτερικούς χώρους, μιας και βρισκόμαστε εκεί σχεδόν στο 90% της ημέρας μας.

Sars-Cov-2: για έως και 16 ώρες παραμένει αερομεταφερόμενος

Οι κατηγορίες ρύπων που μολύνουν είναι: πτητικές οργανικές ενώσεις, σωματίδια (υπέρλεπτα) και μικροοργανισμοί όπως βακτήρια, μούχλα και ιοί στα οποία οφείλονται οι εποχιακές λοιμώξεις και οι πανδημίες. Ο Sars-Cov-2, υπεύθυνος για τη νόσο Covid-19, παραμένει αερομεταφερόμενος και μολυσματικός για έως και 16 ώρες! Τα υπέρλεπτα σωματίδια, με διάμετρο μικρότερη από 0.3μm, είναι δύσκολο να παγιδευτούν και να εξαλειφθούν από τις διάφορες τεχνολογίες φίλτρανσης.


 

Καθαριστές Αέρα PureAirLab: αιχμαλωτίζουν το 99,99% μικροσωματιδίων, μικροβίων, ιών

Τα συστήματα καθαρισμού και απολύμανσης αέρα της PureAirLab έρχονται να δώσουν τη λύση, εξασφαλίζοντας ανώτερη ποιότητα αέρα σε κάθε εσωτερικό χώρο σε μόλις 30 λεπτά!

Οι καθαριστές αέρα PureAirLab, χάρη στην κατοχυρωμένη πρωτότυπη τεχνολογία DFS (Disinfecting Filtration System), αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την αερομεταφερόμενη μετάδοση ιών και μικροβίων. Η τεχνολογία DFS παγιδεύει σωματίδια έως 0.007μm, 40 φορές μικρότερου μεγέθους συγκριτικά με το πρότυπο φίλτρανσης HEPA. Με το πρώτο κιόλας πέρασμα του αέρα από το σύστημα αιχμαλωτίζουν το 99,99% μικροσωματιδίων, μικροβίων και ιών, συμπεριλαμβανομένων και των κορωνοϊών Επιπλέον, διαθέτουν φίλτρο προσρόφησης VOC, για την εξάλειψη επιβλαβών αερίων και οσμών, χημικών ουσιών και καπνού.

H Eπαναστατική τεχνολογία DFS κάνει τη διαφορά

Την τεχνολογία των συστημάτων DFS εμπιστεύονται σημαντικοί φορείς, νοσοκομεία και οργανισμοί σε όλο τον κόσμο και είναι ήδη εγκατεστημένα στα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Ελλάδας και στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών. Έχουν πιστoποιήσεις CE, UL, CSA, ISO, RoHS και εργαστηριακές μελέτες που αποδεικνύουν την εξάλειψη των πλέον νοσογόνων ιών, H1N1, H7N9, Sars-Cov-2.

Ο καθαρός αέρας είναι από τα υπέρτατα αγαθά που οφείλουμε να διαφυλάξουμε, τόσο για τον εαυτό μας όσο και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τους εργαζόμενους και τους πελάτες της επιχείρησής μας. Τα κορυφαία συστήματα της PureAirLab εγγυώνται ότι δεν θα επιτρέψουν κανέναν συμβιβασμό στον αέρα που αναπνέουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες: 210 9373020, [email protected]  και pureairlab.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας