Σε συνδιοργάνωση και με την πάντα πρόθυμη υποστήριξη του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου πραγματοποιείται Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας από 23 έως 29 Νοεμβρίου από την Κινητή Μονάδα του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου»  με την παραχώρηση του χώρου στο Α ΚΑΠΗ Ευόσμου (οδός Αγίου Αθανασίου 34 και Κολοκοτρώνη γωνία).

Η συμβολή των αιμοδοτών είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους μεταγγιζόμενους συμπολίτες μας και για την ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος.

‘’Τονίζουμε ότι σε όλες τις Υπηρεσίες Αιμοδοσίας των Νοσοκομείων αλλά και στα κινητά συνεργεία αιμοδοσιών λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα αποφυγής της διασποράς του ιού και προστασίας της υγείας των αιμοδοτών.’’

Παράλληλα θα συνεχιστεί κανονικά η λειτουργία της Αιμοδοσίας  εντός του νοσοκομείου στο γνωστό κτίριο δίπλα στην πύλη του Νοσοκομείου (Κτίριο Αιμοδοσίας), όλες της ημέρες εκτός Σαββάτου 8.30π.μ. – 2μ.μ. και Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 5μ.μ.- 8μ.μ.

Προσοχή : Έντυπο μετακίνησης:Β1,  SMS : 13033, 1 Αιμοδοσία

 ‘’Απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας να τηρούν τις οδηγίες και να συνεργαστούν για να βοηθήσουν το ήδη επιβαρυμένο σύστημα υγείας’’.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Περίπου 51 εκατομμύρια ζωές σώθηκαν στην Αφρική λόγω των εμβολιασμών τα τελευταία 50 χρόνια
ΗΠΑ: Δεύτερη μεταμόσχευση νεφρού γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή
Αγχώδης τύπος προσκόλλησης: Πώς επηρεάζονται οι σχέσεις