Καλωσορίστε τη νέα χρονιά με ένα κόσμημα - γούρι του 2021 A Jewel Made in Greece και στηρίξτε το έργο της Πανελλήνιας Ένωσης Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη.

Οι 75 και πλέον Έλληνες σχεδιαστές κοσμημάτων που μοιράζονται τις δημιουργίες τους στην πλατφόρμα A jewelmade in greece θα διαθέσουν μέρος των εσόδων τους από την πώληση των κοσμημάτων στην ΠΕΑΝΔ– μόνο με τη χρήση του μοναδικού κωδικού PEAND-AJMIG –  ενισχύοντας με τον πιο κομψό τρόπο τις προσπάθειες που καταβάλει εδώ και 37 χρόνια η Ένωση για τα παιδιά με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1.

Τα κοσμήματα - γούρια 2021 A jewel made in greece  γνωστών σχεδιαστών, αποτελούν μία εμπνευσμένη λαμπερή πρόταση για τα φετινά δώρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς καθώς εκτός από τα ευφάνταστα σχέδια που συμβολίζουν το καλωσόρισμα του νέου έτους, πολλά είναι αφιερωμένα στο επετειακό έτος 2021 για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση.

Η ΠΕΑΝΔ εκφράζει την ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τη συνεργασία της με την καλλιτεχνική ομάδα A jewel made in greece που δείχνει έμπρακτα την υποστήριξή της στα παιδιά με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και γίνεται ένας κρίκος στην αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης της ΠΕΑΝΔ.

Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων - γουριών A jewel made in greece που καλύπτουν όλα τα βαλάντια και όλα τα γούστα, διαλέξτε το δικό σας κόσμημα - γούρι, κάντε ένα συμβολικό δώρο στους αγαπημένους σας ή προετοιμάστε μία ωραία έκπληξη για τον τυχερό που θα κερδίσει το φλουρί στη βασιλόπιτα στο σπίτι ή στην εργασία σας.

Μπορείτε να δείτε την πλούσια συλλογή κοσμημάτων – γουριών της πλατφόρμας A jewel made in greece και να αγοράσετε το δώρο σας μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2021 από το e-shop μέσω του site  www.ajewelmadeingreece.com  MONO με τη χρήση του μοναδικού κωδικού PEAND-AJMIG, προκειμένου να ενισχύσετε και εσείς την ενέργεια.

Ποια είναι η ΠΕΑΝΔ

Η Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη ιδρύθηκε το 1983 και αριθμεί περίπου 4.000 μέλη - γονείς και παιδιά με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1. Ανάμεσα στους σκοπούς της ΠΕΑΝΔ μεταξύ άλλων είναι η προαγωγή της έρευνας για την εξάλειψη, τον έλεγχο και τη μείωση των συνεπειών του διαβήτη, όπως και η συνεργασία με αρμόδιους κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς για τη βελτίωση της υγείας, περίθαλψης και διαβίωσης των παιδιών με διαβήτη.

Η ΠΕΑΝΔ είναι φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο που συντηρείται μόνον από τις εισφορές των μελών της και δωρεές. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ένωσης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ», μέλος του Διεθνούς Ιδρύματος για το Νεανικό Διαβήτη IDF και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας.

A Jewel Made in Greece

Η A Jewel Made in Greece είναι μια ευέλικτη και καλαίσθητη πλατφόρμα στην οποία συμμετέχουν 75 σύγχρονοι Έλληνες σχεδιαστές- παραγωγοί κοσμήματος, αναπτύσσοντας παράλληλα έναν δημιουργικό διάλογο ανάμεσα στον πολιτισμό της σύγχρονης τέχνης και τον πολιτισμό της μακραίωνης ιστορίας του Ελληνικού κοσμήματος, με σκοπό την προώθηση της εικόνας του σύγχρονου δημιουργικού Ελληνικού Κοσμήματος στην Ελλάδα αλλά και στον Κόσμο.