Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν διαδικτυακά μέχρι και τις 17 Ιανουαρίου 2021 τη θεατρική παράσταση ‘’Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία’’ δίνουν στα νοσηλευόμενα παιδιά της Β΄ Κλινικής Χειρουργικής Παίδων ΑΠΘ και της Δ’ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ του Νοσοκομείου, η εταιρεία ELPEDISON και οι Θεατρικές Παραγωγές A PRIORI, ευχόμενοι στους μικρούς ασθενείς υγεία, αγάπη και γρήγορη ανάρρωση.

Πρωταγωνιστής της χριστουγεννιάτικης θεατρικής παράστασης, που γίνεται διαθέσιμη μέσω της σελίδας https://page.inplayer.com/apriori/, είναι ο πλούσιος, αλλά και τσιγκούνης Εμπενίζερ Σκρουτζ. Ο Σκρουτζ μισεί τη γιορτή των Χριστουγέννων και βιώνει μέσα σε μία νύχτα, μία φοβερή αποκάλυψη: Έπειτα από την “επίσκεψη” του νεκρού συνεταίρου του, Τζέικομπ Μάρλεϊ, τον επισκέπτονται τρία Πνεύματα: το Πνεύμα των Χριστουγέννων του Παρελθόντος, του Παρόντος και του Μέλλοντος. Ο ήρωας, “αγγίζοντας” συναισθήματα που είχε ξεχάσει, πλημμυρίζει αγάπη και συμπόνια, μαθαίνοντας να γιορτάζει τα Χριστούγεννα, αλλά και κάθε ημέρα, όπως τους αξίζει.

Η μοναδική χριστουγεννιάτικη ιστορία του Κάρολου Ντίκενς, ζωντανεύει -διαδικτυακά αυτή τη φορά- μέσα από την πολυσυζητημένη παράσταση για να προσφέρει στα νοσηλευόμενα παιδιά ένα υπέροχο ταξίδι. Στον ρόλο του Εμπενίζερ Σκρουτζ, ο Θανάσης Κουρλαμπάς και μαζί του ένας ταλαντούχος 14μελής θίασος, γεμάτος ενέργεια, που ταξιδεύει τον θεατή στο πνεύμα των Χριστουγέννων μέσα από τον μοναδικό λόγο του Ντίκενς, ενός από τους σημαντικότερους συγγραφείς όλων των εποχών.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαριστεί την εταιρεία «ELPEDISON» και τις Θεατρικές Παραγωγές A PRIORI, καθώς με την προσφορά της διαδικτυακής παράστασης δίνουν τη δυνατότητα στους μικρούς ασθενείς να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα και να νιώσουν τη χαρά και την ξενοιασιά που τόσο τους λείπουν στη διάρκεια της νοσηλείας τους.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά: Συμβουλές για προστασία από την αφρικανική σκόνη
7 σοβαρές στρεβλώσεις που προκάλεσαν τα απογευματινά χειρουργεία
Κ. Γουργουλιάνης: Αφρικανική σκόνη, δυνητικοί κίνδυνοι, τρόποι προφύλαξης