Το προσφερόμενο αντάλλαγμα για την αγορά του συνόλου των μετοχών της Ιατρικό Αθηνών έναντι 0,80 ευρώ ανά μετοχή στο πλαίσιο της προαιρετικής δημόσιας πρότασης της εταιρίας Γεώργιος Αποστολόπουλος, εκπληρώνει τις απαιτήσεις του νόμου και βρίσκεται εντός των ορίων του εύρους τιμών που υπολογίστηκαν βάσει διεθνώς αναγνωρισμένων μεθοδολογιών.
Αυτό ανακοίνωσε η διοίκηση της Ιατρικό Αθηνών, μετά την έγκριση της αιτιολογημένης γνώμης του Δ.Σ. της εταιρίας, επί της πρότασης της εταιρίας Γεώργιος Αποστολόπουλος για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Ιατρικό Αθηνών, με στόχο την έξοδό της από το Χρηματιστήριο.
Σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ., η επιτυχής έκβαση της Δημόσιας Πρότασης δεν αναμένεται να επηρεάσει αρνητικά τα συμφέροντα της εταιρείας, ούτε αναμένεται να έχει αρνητικές συνέπειες στους εργαζομένους της εταιρείας πέραν των αναφερομένων.
Επισημαίνεται ότι οι σχεδιασμοί και οι εκτιμήσεις του προτείνοντα για τα αναμενόμενα οφέλη για την εταιρεία βασίζονται σε ορισμένες παραδοχές αναφορικά με την παρούσα κατάσταση, και συνεπώς δύνανται να επηρεαστούν από τυχόν μεταβολή.
Επίσης η παρούσα αιτιολογημένη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας δεν συνιστά ούτε δύναται να εκληφθεί είτε ως προτροπή ή αποτροπή των μετόχων είτε ως σύσταση ή συμβουλή προς τους Μετόχους για την αποδοχή ή την απόρριψη της Δημόσιας Πρότασης ούτε για την πραγματοποίηση οποιωνδήποτε συναλλαγών επί κινητών αξιών εκδόσεως της Εταιρείας ή/και του προτείνοντος. Εξάλλου, το Διοικητικό Συμβούλιο δεν είναι σε θέση να προβλέψει την έκβαση της Δημόσιας Πρότασης, την πορεία της Χρηματιστηριακής Τιμής της Μετοχής και την εμπορευσιμότητα των Μετοχών στο Χρηματιστήριο Αξιών.
Η παρούσα αιτιολογημένη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας συντάσσεται σύμφωνα με το άρθρο 15, παράγραφος 1 και 2 του Νόμου, υποβάλλεται μαζί με την από 3-10-2013 Έκθεση του χρηματοοικονομικού συμβούλου «Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ» στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και στον Προτείνοντα σύμφωνα με το άρθρο 15, παράγραφος 3 του Νόμου, γνωστοποιείται στους εργαζομένους της Εταιρείας σύμφωνα με το άρθρο 15, παράγραφος 4 του Νόμου και δημοσιεύεται, μαζί με την Έκθεση, σύμφωνα με το άρθρο 16, παράγραφος 1 του Νόμου.
Η παρούσα αιτιολογημένη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, θα είναι δημοσίως διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρείας και της ιστοσελίδας του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών.
Επιπλέον Πληροφορίες
Ειδήσεις υγείας σήμερα
"Φρένο" στην άνοδο της γρίπης "βλέπει" το ECDC - Πιο ήπιος ρυθμός και στην Ελλάδα [γράφημα]
Εταιρεία Λοιμώξεων: Κίνδυνοι λόγω απόσυρσης αντιβιοτικού από την ελληνική αγορά
Η σωστή αναπνοή βοηθά τη μνήμη