Ένα νέο μέλος εντάσσεται στη διοικητική ομάδα της AstraZeneca Ελλάδας. Πρόκειται για την Αγγελική Αγγέλη, η οποία πρόσφατα ανέλαβε τη θέση της External Affairs Director στην εταιρεία.
Η κα Αγγέλη έχει πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του φαρμάκου, έχοντας αναλάβει υψηλόβαθμες θέσεις στην Aventis και Sanofi - Aventis Ελλάδας, ενώ τα τελευταία έξι χρόνια κατείχε τη θέση της Διευθύντριας Εταιρικών Υποθέσεων και Επικοινωνίας της Sanofi Ελλάδας.
Ο Πρόεδρος της AstraZeneca Ελλάδας, Jeroen Commissaris δήλωσε: ‘Υποδεχόμαστε την Αγγελική με μεγάλη χαρά στην ομάδα της AstraZeneca Ελλάδας. Είμαστε σίγουροι ότι οι γνώσεις και η εμπειρία της θα συμβάλλουν σημαντικά στο στόχο μας για περαιτέρω ανάπτυξη, με όχημα πάντα την καινοτομία και κεντρική προτεραιότητα τον Έλληνα ασθενή’.
Παράλληλα με τα νέα της καθήκοντα, η κ. Αγγέλη, διατελεί καθήκοντα Αντιπρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φαρμακοοικονομίας (ΕΕΕΦ), είναι μέλος του International Society for Pharmacoeconomics and Outcomes Research (ISPOR) και του International Health Assosiation (iHEA). Επιπρόσθετα, διατηρεί ενεργή συμμετοχή σε Επιτροπές και Φόρουμ Δημοσίων και Ιδιωτικών φορέων της Ελλάδας, ενώ έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε παγκόσμια και ελληνικά συνέδρια για τη διοίκηση, την πολιτική και τα οικονομικά της υγείας.
Η κα Αγγέλη είναι απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής του King’s College London του University of London και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Πολιτική και τα Οικονομικά της Υγείας του London School of Economics του University of London.
Ειδήσεις υγείας σήμερα
Τι δεν χρειάζεται ένα άρρωστο παιδί
Φιλανθρωπική συναυλία της ομάδας ‘’‘Ενωσις’’
Άσκηση: Πώς βοηθά την ψυχική μας υγεία