Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο «Grande Bretagne», η τελετή απονομής των Health & Safety Awards 2015, που διοργάνωσε η έκδοση Plant Management της Boussias Communications.

Πρόκειται για διοργάνωση η οποία βραβεύει και αναδεικνύει τις καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση Υγείας και Ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους, από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους υπηρεσιών.

Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε τιμήθηκε με την ύψιστη διάκριση «WINNER» του επιχειρηματικού κλάδου «Pharmaceutical Companies» για το «Το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ποιότητας Υγείας και Ασφάλειας της ΒΙΑΝΕΞ», αποδεικνύοντας στην πράξη ότι «το πολυτιμότερό της κεφάλαιο είναι οι άνθρωποί της».

Εκ μέρους της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. ,το βραβείο παρέλαβε η Quality System Manager της εταιρείας, Γεωργία Βέρδη, η οποία δήλωσε: «Εκ μέρους της διοίκησης της εταιρείας μας, της οικογένειας Γιαννακόπουλου, σας ευχαριστούμε όλους και ειδικά την επιτροπή για την υψηλή τιμητική διάκριση. Η διοίκηση της εταιρείας σέβεται και φροντίζει το προσωπικό, παρέχει όλα τα απαραίτητα μέσα και πόρους και διασφαλίζει σε όλους μας ένα άνετο, ευχάριστο, υγιές και ασφαλές περιβάλλον. Αισθανόμαστε όλοι περήφανοι για την εταιρεία μας και για το περιβάλλον όπου εργαζόμαστε, διότι η ποιότητα, η υγεία και η ασφάλεια είναι ύψιστη αξία».

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο