Πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στις 24 & 25 Νοεμβρίου 2018, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, το 4ο Forum Υγείας 2018. Πρόκειται για  μια διοργάνωση που αναμένεται να φέρει κοντά και διαδραστικά τους επιστήμονες Υγείας της Βορείου Ελλάδας με το κοινό της Βορείου Ελλάδας.

Περισσότερες από 20 επιστημονικές εταιρείες, καταξιωμένοι επιστήμονες ομιλητές από το χώρο της υγείας, της διατροφής και της ομορφιάς, εμπορικές εταιρείες και επισκέπτες θε ενημερώνουν και θα ενημερώνονται για τα πιο πολύτιμα αγαθά του ανθρώπου, την υγεία και την ψυχική διάθεση.

Ο Όμιλος ΖΙΤΑ (από το 1982) σε συνεργασία με 20 επιστημονικές ιατρικές εταιρείες διοργανώνει από το 2016 τον θεσμό του ‘‘ΔΥΟ Forum για την Υγεία’’ στην Αθήνα, με στόχο την υπεύθυνη ενημέρωση του κοινού σε θέματα υγείας, διατροφής αλλά και ομορφιάς (ψυχολογία / ευεξία), με απώτερο στόχο την πρόληψη αλλά και έγκαιρη διάγνωση. Η επιστημονική κοινότητα, τα Πανεπιστήμια, ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, ακόμα και ο Δήμος αγκάλιασαν τις μέχρι σήμερα διοργανώσεις (2016, 2017, 2018), με αποτέλεσμα τη συμμετοχή χιλιάδων επιστημόνων υγείας αλλά και απλών πολιτών στα προηγούμενα Forum Υγείας.

Στο 4ο Forum Υγείας στην Θεσσαλονίκη στο Βελλίδειο θα υπάρχουν και 2 παράλληλες αίθουσες (ΥΓΕΙΑ & ΑΦΡΟΔΙΤΗ) όπου σε κάθε μια θα γίνονται ομιλίες για θέματα Υγείας, Διατροφής, Ομορφιάς. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.