H Φαρμακοβιομηχανία Medochemie Ltd, υπέγραψε συμφωνία με την Φαρμακευτική Εταιρεία Pfizer για την παρασκευή πρωτοτύπων φαρμάκων στα εργοστάσια της εταιρείας στο Βιετνάμ.

Η Medochemie Ltd, εταιρεία με περισσότερα από 40 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας, διαθέτει εκτός των 10 παραγωγικών μονάδων της στην Ευρώπη (9 στην Κύπρο και 1 στην Ολλανδία) και τρείς υπερσύγχρονες παραγωγικές μονάδες στο Βιετνάμ, σε μια έκταση 63.500 τετραγωνικών μέτρων, στις οποίες θα παρασκευάζει έντεκα φαρμακευτικά σκευάσματα της Pfizer, που αφορούν στους θεραπευτικούς τομείς των καρδιαγγειακών, των αντιμολυσματικών και των παυσίπονων.

Η επιτυχία της Medochemie, προέκυψε μετά από σχετικό έλεγχο που διενήργησαν επιθεωρητές της Pfizer από την Αμερική, οι οποίοι έκριναν ότι το επίπεδο ποιότητας της Medochemie Ltd είναι πολύ υψηλό.

Σήμερα η Medochemie διαθέτει 21 κεντρικά γραφεία και έχει αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο αξιόπιστων εμπορικών αντιπροσώπων και συνεργατών, που της επιτρέπει να δραστηριοποιείται σε 107 χώρες σε όλον τον κόσμο. Έχει αποκτήσει και διατηρεί 4.355 άδειες κυκλοφορίας για 630 διαφορετικά φαρμακευτικά προϊόντα, τα οποία κατατάσσονται σε περισσότερες από 10 θεραπευτικές κατηγορίες ενώ λειτουργεί σύμφωνα με τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές υψηλής ποιότητας και σε πλήρη συμφωνία με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες.

Στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, η εταιρεία έχει παρουσία μέσω της Medochemie Hellas από το 2002. Έχει επιλέξει και κυκλοφορεί προϊόντα που δίνουν λύση σε ένα ευρύ φάσμα από διάφορες νόσους. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται θεραπείες του κεντρικού νευρικού συστήματος, της καρδιολογίας, των λοιμώξεων και της ουρολογίας. Η Medochemie Hellas βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα εταιρειών γενοσήμων συνταγογραφούμενων φαρμάκων στην Ελλάδα με τους μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης, γεγονός για το οποίο έχει βραβευτεί πολλές φορές.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πρόγραμμα ενίσχυσης της πρόσβασης στο φάρμακο για ευπαθείς ομάδες στην Πελοπόννησο
Καούρες: Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση ή διαφραγματοκήλη;
Στο επίκεντρο η ψυχική υγεία και η ψηφιακή ζωή των εφήβων