Η Bayer Ελλάς έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία ως “Corporate Superbrand 2018 - 2019” στην κατηγορία «Φάρμακα», διάκριση που έρχεται να υπογραμμίσει όχι μόνο τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στον κλάδο αλλά και την αναγνωρισιμότητα και φήμη του brand στην παγκόσμια σκηνή, την αξιοπιστία των προϊόντων της και την ολοκληρωμένη στρατηγική της στην εταιρική κοινωνική υπευθυνότητα. 

Τα βραβείο παρέλαβε η κα Σόνια Μουσαβερέ, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Bayer Ελλάς η οποία δήλωσε σχετικά «Στην Bayer προτεραιότητα αποτελεί η συμβολή της στη διαρκή βελτίωση της ζωής των ανθρώπων μέσα από τα προϊόντα της, προτεραιότητα που συνοψίζεται στη φράση «Επιστήμη για μια καλύτερη ζωή». Η αναγνώριση ως Corporate Superbrand έρχεται να επιβραβεύσει τις προσπάθειές μας, αφού αποτελεί την μεγαλύτερη ίσως απόδειξη πως οι αποδέκτες των προϊόντων και υπηρεσιών μας, αναγνωρίζουν την Bayer ως συνώνυμο της καινοτομίας, της αειφόρου ανάπτυξης και της υψηλής απόδοσης»

Η ανάδειξη των Corporate Superbrands 2018-2019 έγινε βάσει πανελλαδικής δημοσκόπησης κοινής γνώμης που διενήργησε η εταιρεία ερευνών MARC Α.Ε. σε δείγμα 1.000 ατόμων ηλικίας από 20-65 ετών μετά από αξιολόγηση 1.500 εταιριών που δραστηριοποιούνται στη χώρα, σε 37 διαφορετικές κατηγορίες.

Ο οργανισμός Superbrands, με έδρα στο Λονδίνο, αποτελεί μία ανεξάρτητη αρχή αξιολόγησης και προβολής του branding και κορυφαίων επωνυμιών (brands), προϊοντικών και εταιρικών. Ο ομώνυμος θεσμός υλοποιείται από το 1995 στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ, μέσω εθνικών αντιπροσώπων, έχει υλοποιηθεί σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Μ. Κουκουράκης: Έρχονται ριζικές αλλαγές στην αντιμετώπιση του καρκίνου
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management