Οδύνη σκόρπισε στη φαρμακευτική αγορά και στον χώρο της Υγείας, η είδηση του θανάτου του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Merck Ελλάδας, Γιάννη Βλόντζου.
Ο Γιάννης Βλόντζος έχασε τη ζωή του την Πέμπτη και η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί του Σαββάτου, στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.
Με περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας στο φαρμακευτικό κλάδο, υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός από συναδέλφους και συνεργάτες στον χώρο της Υγείας και υπηρέτησε όλες τις θέσεις που ανέλαβε με επιτυχία και αίσθηση καθήκοντος.
Η οικογένεια της Merck θρηνεί την απώλεια ενός εξαιρετικού ανθρώπου και επαγγελματία και από σήμερα είναι φτωχότερη.
Η οικογένεια του εκλιπόντος επιθυμεί, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στη Φλόγα - Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.
Δημ.Κ.
Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ο Τραμπ ανακοίνωσε συμφωνίες μείωσης τιμών με 9 φαρμακευτικές
Το ΕΚΑΒ τιμήθηκε από την Ακαδημία Αθηνών για τα 40 χρόνια προσφοράς του
Τεχνητή Νοημοσύνη: Βελτιώνει την πρόβλεψη υποτροπών στον καρκίνο του πνεύμονα