Η νέα συμφωνία εξασφαλίζει, μεταξύ άλλων,  την απευθείας κάλυψη των ασφαλισμένων της Εθνικής Ασφαλιστικής, στις επτά κλινικές του Ομίλου στην Αττική (Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Παιδιατρικό Κέντρο & ΓΑΙΑ Μαιευτική - Γυναικολογική, στο Μαρούσι, Ιατρικό Π. Φαλήρου, Ιατρικό Ψυχικού, Ιατρικό Περιστερίου), και στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, προσφέροντας απρόσκοπτη πρόσβαση στις κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες υγείας, σε όλο το φάσμα της Ιατρικής επιστήμης και τεχνολογίας. Παράλληλα, παρέχονται σειρά σημαντικών παροχών και μοναδικών προνομίων για το σύνολο των ασφαλισμένων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Με αφορμή την υπογραφή της νέας συμφωνίας, ο Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, δήλωσε: «Η σταθερή ανάπτυξη των ιδιωτικών νοσοκομείων και των ασφαλιστικών εταιρειών είναι απόλυτα συνυφασμένη με μακροχρόνιες, στρατηγικού χαρακτήρα, συνεργασίες που έχουν ως κύριο στόχο την διασφάλιση απρόσκοπτης πρόσβασης, σε κορυφαίες υπηρεσίες υγείας, σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας. Η υπογραφή της νέας συμφωνίας με την Εθνική Ασφαλιστική, αποδεικνύει στην πράξη την πάγια στρατηγική του Ομίλου μας. Ότι ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, οι κορυφαίοι ιατροί – συνεργάτες μας, το άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός τελευταίας γενιάς, καθώς και οι υπερσύγχρονες και πιστοποιημένες για τη λειτουργία τους νοσοκομειακές μας μονάδες, θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην υπηρεσία των ασφαλισμένων της Εθνικής Ασφαλιστικής, με ακόμα σημαντικότερες παροχές και προνόμια. Καθώς και, την κορυφαία εξυπηρέτηση που διαχρονικά προσφέρει ο Όμιλός μας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, το δίκτυο και, φυσικά, τους ασφαλισμένους της Εθνικής που εμπιστεύονται καθημερινά την υγεία τους στα χέρια μας - δίνοντάς τους μία ακόμα υπόσχεση και προσωπική δέσμευση: θα διατηρήσουμε την ελληνική υγεία σε ελληνικά χέρια, με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις, πάντα ένα βήμα μπροστά, πάντα δίπλα στον άνθρωπο, στο πλευρό του ασφαλισμένου».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Σταύρος Κωνσταντάς, δήλωσε:

«Η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας και περίθαλψης προς τους ασφαλισμένους μας είναι πρωταρχικός και κύριος στόχος για την Εθνική Ασφαλιστική. Η υπογραφή της συμφωνίας με τον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών, προσφέρει στους ασφαλισμένους μας πολλαπλά και σημαντικά οφέλη. Μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε πολλαπλές επιλογές πρόσβασης σε καινοτόμες μεθόδους ιατρικής και νοσοκομειακής περίθαλψης. Η συνεργασία αυτή αποτελεί συνέχεια της στρατηγικής μας για πρόσβαση των ασφαλισμένων μας σε υπηρεσίες ιατρικής νοσηλείας και περίθαλψης τελευταίας γενιάς».

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Γερμανία: νόμιμη η μερική χρήση κάνναβης από 1η Απριλίου
Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά: Συμβουλές για προστασία από την αφρικανική σκόνη
7 σοβαρές στρεβλώσεις που προκάλεσαν τα απογευματινά χειρουργεία