Την ολοκλήρωση της εξαγοράς της σερβικής εταιρείας ζαχαροπλαστικής Bambiανακοίνωσε η Cοca-Cοla HBC, η οποία στο εξής θα περιλαμβάνεται στις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της.

Σχολιάζοντας την ολοκλήρωση της εξαγοράς, ο διευθύνων σύμβουλος της Cοca-Cοla HBC Zoran Bogdanovic είπε: «Θα ήθελα να καλωσορίσω την ομάδα Bambi στην οικογένεια της Cοca-Cοla HBC. Έχουμε μπροστά μας συναρπαστικούς καιρούς καθώς μαζί προσπαθούμε να δημιουργήσουμε αξία για τους πελάτες μας και για εμάς, ενισχύοντας την παρουσία μας σε βασικές στιγμές κατανάλωσης».

Υπενθυμίζεται πως η εξαγορά της σερβικής Bambi, έναντι 260 εκατ. ευρώ,ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο.

Η Bambi ιδρύθηκε το 1967 στη Σερβία και παρασκευάζει προϊόντα όπως μπισκότα, γκοφρέτες και αλμυρά σνακ. Στα brands της περιλαμβάνονται τα Bambi, Plazma, Wellness, Zlatni Pek και Josh.  Το 2018 η εταιρεία κατέγραψε έσοδα περίπου 80 εκατ. ευρώ.

Πηγές:
euro2day.gr

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Κατάθλιψη των εορτών - Πώς την αντιμετωπίζω
Αυξημένος κίνδυνος κατάποσης ξένων σωμάτων από παιδιά την περίοδο των Χριστουγέννων
GLP-1 αγωνιστές: Πιθανή προστασία των οστών σε άτομα με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 [Μελέτη]