«Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα, στα οποία εμφανίζεται το ενδιαφέρον εταιρείας του κλάδου των γαλακτοκομικών για την εξαγορά της ΔΕΛΤΑ με την απαραίτητη βεβαίως διευκρίνιση -εάν και εφόσον αυτή επωλείτο- και δεδομένου ότι έχουν ξανά υπάρξει παρόμοια περιστατικά, η Διοίκηση της Vivartia αλλά και της MIG επαναλαμβάνει ότι όλα αυτά αποτελούν εκ του ασφαλούς ανέξοδες επικοινωνιακές προσπάθειες και ευσεβείς πόθους των κατά καιρούς επίδοξων ενδιαφερομένων.
Άλλωστε είναι προφανές ότι υπό τις ίδιες προϋποθέσεις και η ΔΕΛΤΑ θα μπορούσε να δηλώσει ενδιαφερόμενη για την εξαγορά οποιασδήποτε άλλης εταιρείας του κλάδου στη χώρα.
Τέλος, για τη σοβαρότητα των ενεργειών όλων, η Διοίκηση της MIG επιθυμεί να επαναλάβει ότι οι προτεραιότητες των επιχειρηματικών σχεδιασμών της έχουν επανειλημμένα εκφρασθεί με επίσημες ανακοινώσεις και σε καμία περίπτωση δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο πώλησης όχι μόνο της ΔΕΛΤΑ αλλά και οποιασδήποτε εταιρείας του Ομίλου Vivartia, καταλήγει η ανακοίνωση.
Πηγές:
euro2day.gr
Ειδήσεις υγείας σήμερα
Κουραμπιέδες, μελομακάρονα και μια αίσθηση ανεκπλήρωτου
Το πρώτο και μοναδικό βιο - ομοειδές φάρμακο για την πολλαπλή σκλήρυνση μπαίνει στις ΗΠΑ
Ι. Βαρδακαστάνης: Το αναπηρικό κίνημα συνεχίζει να αγωνίζεται και να διεκδικεί