Η Janssen Ελλάδος, εταιρεία του Ομίλου Johnson & Johnson, τιμήθηκε με τρεις σημαντικές βραβεύσεις στην απονομή των Healthcare Business Awards, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, παρουσία σημαντικών στελεχών και παραγόντων του κλάδου της υγείας. Στην εταιρεία απονεμήθηκαν ένα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο βραβείο ως αναγνώριση της καινοτομίας αλλά και της φροντίδας και της μεθοδικότητας στις δραστηριότητές της,

Το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «e-Health» απέσπασε η πρωτοβουλία “PAH NetClub”. Πρόκειται για την ειδικά σχεδιασμένη για την Πνευμονική Αρτηριακή Υπέρταση (ΠΑΥ), διαδικτυακή εκπαιδευτική δραστηριότητα (virtual roundtable), που δικτυώνει Έλληνες ιατρούς με Ευρωπαίους συναδέλφους τους αλλά και ιατρικά κέντρα του εξωτερικού ώστε να προαχθεί η γνώση και η κλινική εμπειρία προς όφελος του Έλληνα ασθενή.

Παραμένοντας στην κατηγορία «e-health», η Janssen Ελλάδος απέσπασε την ασημένια διάκριση με τη συμμετοχή «Κeep calm, Stay home and Go Digital!”. Πρόκειται για μια σειρά ψηφιακών προγραμμάτων εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου, που φέρνουν τα μεγάλα διεθνώς αναγνωρισμένα ιατρικά συνέδρια στην οθόνη των ιατρών. Καταφέρνοντας να επιμορφωθούν δωρεάν και από το χώρο τους πάνω στις εξελίξεις των θεραπευτικών κατηγοριών που τους αφορούν, οι ιατροί έχουν την απαραίτητη τεκμηρίωση για νέες βέλτιστες θεραπευτικές πρακτικές για τους ασθενείς τους. 

Το χάλκινο βραβείο της Janssen Ελλάδος στο θεσμό, ήρθε στην κατηγορία «Αναβάθμιση Ποιότητας Ζωής» με τη συμμετοχή με τίτλο «Καινοτόμος Εκπαιδευτική Πρωτοβουλία για την Αναβάθμιση της Ποιότητας Ζωής των Ασθενών με Ψωρίαση». Οραματιζόμενη έναν κόσμο απαλλαγμένο από αυτοάνοσα νοσήματα, μέσα στο 2019, η εταιρεία σχεδίασε ένα αναβαθμισμένο και εμπλουτισμένο Κλινικό Φροντιστήριο στο οποίο ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων όχι μόνο μοιράστηκαν τις απόψεις και τις εμπειρίες τους από κλινικά περιστατικά αλλά παρείχαν και σημαντικές οδηγίες για την έγκαιρη αναγνώριση των συννοσηροτήτων της Ψωρίασης από τον Δερματολόγο. Η πρωτοβουλία της Janssen Ελλάδος έχει καθοριστική συνεισφορά στη σωστή διαχείριση του ασθενή με Ψωρίαση, έχοντας ως γνώμονα την υγεία αλλά και την ποιότητα ζωής του.

Με αφορμή την τριπλή βράβευση της εταιρείας ο κ. Μ. Παπαταξιάρχης, Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, δήλωσε: «Οι διακρίσεις και τα βραβεία πάντα μας χαροποιούν αλλά δεν είναι παρά μια ευχάριστη παρένθεση σε μια συνεχή και αδιάκοπη προσπάθεια της εταιρείας μας και των ανθρώπων της να προσφέρουν πραγματικά στους ασθενείς, τους φροντιστές, τους γιατρούς και την επιστήμη. Αυτή είναι η δική μας δέσμευση. Η Janssen συνεχίζει να επενδύει στην καινοτομία και τους ανθρώπους της ώστε να επιτυγχάνει τους στόχους της και να δικαιώνει όλη αυτή την αναγνώριση».

Η κ. Α. Πολιτσίνου, Medical Director της Janssen Ελλάδος, συμπλήρωσε: «Οι σημερινές βραβεύσεις που απέσπασε η Janssen επιβεβαιώνουν ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Η επικέντρωση στην επιμόρφωση των ιατρών και τη φροντίδα των ασθενών μέσα από το πρίσμα της καινοτομίας και της ολιστικής προσέγγισης είναι κάτι στο οποίο θα επιμείνουμε, επιδιώκοντας ολοένα και καλύτερα αποτελέσματα που θα οδηγούν την ιατρική κοινότητα κάθε φορά και ένα βήμα πιο μπροστά». 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα