Η Amgen Hellas, κατέκτησε 3 βραβεία (1 χρυσό και 2 χάλκινα) στην τελετή απονομής των Healthcare Business Awards 2019 που διοργανώθηκε από την Boussias Communications και το Health Daily και πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου  στον Πολυχώρο Λώλου.

Τα βραβεία, που διοργανώνονται για τέταρτη συνεχή χρονιά, επιβράβευσαν την επιχειρηματική αριστεία, τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία ενώ παράλληλα, πρόσωπα και επιχειρήσεις από τον κλάδο της Υγείας βραβεύτηκαν για την προσφορά, το έργο και τη συνδρομή τους στην ευημερία των ασθενών.

Η εκστρατεία ενημέρωσης για την αντιμετώπιση της υψηλής LDL-χοληστερόλης, «LDL ALERT» της Amgen Hellas με την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης, καθώς και με την υποστήριξη του Πανελληνίου Συλλόγου Ασθενών και Φίλων Πασχόντων από Οικογενή Υπερχοληστερολαιμία, κατάφερε να αποσπάσει 2 βραβεία στις κατηγορίες Αναβάθμιση Ποιότητας Ζωής (Gold) και Επικοινωνία (Bronze). Σκοπός της εκστρατείας ήταν, να ενημερώσει το κοινό για την αξία της πρόληψης και της αποφασιστικής αντιμετώπισης της υψηλής LDL-χοληστερόλης, ώστε να μειωθούν δραστικά τα περιστατικά καρδιαγγειακών επεισοδίων στους ασθενείς. Η βραβευμένη, πλέον, καμπάνια περιλαμβάνει ένα ολιστικό πρόγραμμα επικοινωνίας, συνοδευόμενο από δράσεις ενημέρωσης του κοινού και τη δημιουργία microsite, στο οποίο οι ασθενείς μπορούσαν να αντλήσουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία.

Παράλληλα, το καινοτόμο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας με τίτλο «Μίλια Ζωής», που υλοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία, κατέκτησε βραβείο (Bronze) στην κατηγορία Κοινωνική Ευαισθησία.  Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία απευθύνεται σε ασθενείς με πολλαπλό μυέλωμα που κατοικούν στη νησιωτική Ελλάδα. Μέσω του προγράμματος, οι ασθενείς αποκτούν δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβασή τους σε εξειδικευμένα ιατρικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Σχετικά με την απονομή των βραβείων, η κα. Ευγενία Λιονή, Corporate Communications & Government Affairs Lead της Amgen Hellas δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη μας τιμή και χαρά, που η Amgen Hellas επιβραβεύεται, από τα Healthcare Business Awards, για την προσήλωσή της στην ευημερία του κοινωνικού συνόλου. Η τριπλή αυτή διάκριση είναι μια σημαντική αναγνώριση της προσφοράς μας στην κοινωνία και μας γεμίζει δύναμη να συνεχίσουμε να υλοποιούμε παρόμοιες πρωτοβουλίες προς όφελος των ασθενών».

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ποια εμπόδια δυσχεραίνουν την πρόσβαση στις καινοτόμες θεραπείες
Λόγοι για να πιάσετε όντως τον Μάη και να βγείτε από το σπίτι
Υπέρταση: Πτώσεις και κατάγματα μετά την έναρξη ή εντατικοποίηση της θεραπείας