Με την ειδική ανώτερη διάκριση για την Επιχειρηματική Ηθική και την αποτελεσματική εφαρμογή του μοντέλου RMA (Responsible Management Awards), διακρίθηκε ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, στη διάρκεια της 12ης Τελετής Απονομής RESPONSIBLE MANAGEMENT EXCELLENCE AWARDS BY EBEN την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κτήριο “Κωστής Παλαμάς” του ΕΚΠΑ, όπου το παρών έδωσαν σημαντικοί παράγοντες του επιχειρηματικού κόσμου, μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, μέλη του EBEN καθώς και Εκπρόσωποι Οργανισμών με ενεργό δράση στον τομέα της Κοινωνικής Υπευθυνότητας και Επιχειρηματικής Ηθικής.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο κ. Αντώνης Γκορτζής Πρόεδρος του ΕΒΕΝ GR .

Ακoλούθησαν ενδιαφέρουσες ομιλίες για την επιχειρηματική ηθική από τον κ. Ευγένιο Γιαρένη (στρατιωτικός Δικαστής, Διδάκτωρας στο ΠΑΝΤΕΙΟ Πανεπιστήμιο), για την Κοινωνική Υπευθυνότητα από τον κ. Γρηγόρη Αντωνιάδη (Πρόεδρος Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος), καθώς και για την εταιρική διακυβέρνηση από την κυρία Αθηνά Βουνάτσου (Senior Advisor ΣΕΒ εκπρόσωπος ΣΕΒ στην επιτροπή Υλοποίησης Δράσεων του ΕΣΕΔ).

Το σημαντικό βραβείο KYNISKAS OLYMPIC WREΑTH, Επιχειρηματικής Ηθικής ΕΒΕΝ GR, παρέλαβε ο Business Development Manager του ΟΦΕΤ κ. Σπύρος Κίντζιος.

Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη με τις φαρμακοβιομηχανίες του Uni-pharma και InterMed, την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle και την υπό σύσταση εταιρεία εκχύλισης φαρμακευτικών φυτών UniHerbo, με 530 εργαζομένους και εξαγωγές σε 64 χώρες, προτάσσει την Ηθική, όπως και την Υπευθυνότητα, την Αριστεία, την Καινοτομία τη διαρκή Μάθηση και την Ομαδικότητα, στην αιχμή του δόρατος της φιλοσοφίας και της στρατηγικής του.

Επιπλέον, οι Uni-pharma και η InterMed αποτελούν τις μοναδικές φαρμακοβιομηχανίες στην Ελλάδα, οι οποίες είναι υπερήφανα μέλη του UN Global Compact. Πρόκειται για το Δίκτυο του Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών (Global Compact Network Hellas), το οποίο περιλαμβάνει στην ατζέντα του, τους 17 στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης και τους οποίους έχουν ενσωματώσει πλήρως οι Uni-pharma και InterMed.

Μεταξύ των στόχων του UN Global Compact, περιλαμβάνονται, η προώθηση των Αρχών του UNGC στους τομείς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των εργασιακών σχέσεων, του περιβάλλοντος και της καταπολέμησης της διαφθοράς, η προβολή των πρακτικών της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων, η συμβολή στην περαιτέρω ανάπτυξη της πρωτοβουλίας του UNGC, η επιρροή επί των εθνικών πολιτικών για την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα και η κινητοποίηση των επιχειρήσεων για συμβολή στην επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο