Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ για 2η συνεχόμενη χρονιά απέσπασε σημαντική διάκριση στον πυλώνα «Κοινωνία» του θεσμού BRAVO 2019, για τη δράση «Ταξιδεύουμε για την Υγεία», που αναπτύσσει εδώ και 6 χρόνια, με ευθύνη για την ζωή.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 10ης ετήσιας εκδήλωσης του BRAVO SUSTAINABILITY AWARDS 2019 στο Μέγαρο Μουσικής, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019.

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ πιστός στις αρχές της Εταιρικής Υπευθυνότητας και στην δέσμευσή του ότι η στρατηγική που εφαρμόζει, έχει ως κεντρικό άξονα, η ανάπτυξη του Ομίλου να συνυπάρχει αρμονικά με τις δραστηριότητές του για την κοινωνία, το περιβάλλον, τους εργαζόμενους και την αγορά, κρατώντας πάντα στο επίκεντρο, με ευθύνη και ευαισθησία, τον άνθρωπο.

Στο πλαίσιο αυτό και με βασική προτεραιότητα την κάλυψη αναγκών ιατρικής περίθαλψης σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας μας, 6 συνεχόμενα έτη ταξιδεύει με στόχο την  κάλυψη σημαντικών αναγκών υγείας των κατοίκων μικρών νησιών και ορεινών κοινοτήτων που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες. Με εφόδιο την εθελοντική συμμετοχή ιατρών αλλά και εργαζομένων του Ομίλου ΥΓΕΙΑ (νοσηλευτικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, οργανώνουμε εκστρατεία έμπρακτης βοήθειας και «Ταξιδεύουμε για την Υγεία», προσφέροντας τις κορυφαίες ιατρικές υπηρεσίες και τον τεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής που διαθέτουν οι Κλινικές του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, στους ανθρώπους που μας χρειάζονται.

Μέχρι σήμερα, έχουν γίνει 11 εθελοντικές εκστρατείες, έχουν εξεταστεί περισσότεροι από 11.166 κάτοικοι και έχουν διενεργηθεί περισσότερες από 43.158 ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις (Λειψοί & Αγαθονήσι, Καρπενήσι, Κάρπαθος, Καλάβρυτα, Καλαμπάκα, Λέρος, Τήλος-Νίσυρος, Άργος Ορεστικό, Σύμη, Αργιθέα Αγράφων, Σίφνος).

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Καρκίνος μαστού:  Πώς επιδρά στη σωματική και ψυχική ευεξία η σχέση της γυναίκας με τον σύντροφο
Μήπως τρώω πολύ γρήγορα;
Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας