Νέα Διοικητική Διευθύντρια του Πρότυπου Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Euromedica-Αρωγή Θεσσαλονίκης  αναλαμβάνει η κα Σταυριάνα Μπακατσέλου.

Η κα Μπακατσέλου  MSc, MA,  με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας, αποτελεί καταξιωμένο στέλεχος της Euromedica-Αρωγή Θεσσαλονίκης τα τελευταία οκτώ έτη και έχει αποδείξει τον επαγγελματισμό και το ήθος της στη διάρκεια της πορείας της, από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του Κέντρου έως και σήμερα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Euromedica-Αρωγή Θεσσαλονίκης και ο Πρόεδρος του, κ. Νικόλαος Ευγενίδης εύχονται στην κα Μπακατσέλου, καλή αρχή και κάθε επιτυχία στη νέα της θέση ως Διοικητική Διευθύντρια του Κέντρου.

Η Euromedica–Αρωγή Θεσσαλονίκης είναι ένα πρότυπο Κέντρο με σύγχρονη αντίληψη για την Αποκατάσταση και παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας στους ασθενείς με οξείες ή χρόνιες παθήσεις, προσεγγίζοντάς τους ολιστικά.

Eίναι το πρώτο και μοναδικό Κέντρο Αποκατάστασης στη Νοτιανατολική Ευρώπη που έχει λάβει τη Διεθνή Διαπίστευση CARF. Η Διαπίστευση αυτή αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο παγκόσμιας πιστοποίησης που απονέμεται σε ένα Κέντρο Αποκατάστασης και προσδιορίζει την ουσιαστική συμμόρφωσή του με τα πρότυπα CARF