Η κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ, η μεγαλύτερη Μαιευτική και Γυναικολογική κλινική της Βορείου Ελλάδος και η Euromedica συνεχίζουν δυναμικά να εξελίσσουν την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου στους τομείς της πρόληψης, της διάγνωσης και της θεραπείας, εγκαινιάζοντας τη λειτουργία της νέας υπερσύγχρονης Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (IVF) Fertilia by Genesis.

Η ”Fertilia By Genesis”, έχει στελεχωθεί από εξειδικευμένο  επιστημονικό προσωπικό, η πολύχρονη εμπειρία του οποίου εγγυάται ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ευαίσθητη φύση των θεμάτων υπογεννητικότητας, η ”Fertilia By Genesis” δημιούργησε ένα φιλικό περιβάλλον με επίκεντρο τον άνθρωπο, υποστηρίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους συνεργάτες ιατρούς και τα περιστατικά που της εμπιστεύονται.

Η “Fertilia by Genesis", όντας εξοπλισμένη με τεχνολογία τελευταίας γενιάς και τις πλέον σύγχρονες υποδομές, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα της διερεύνησης και της θεραπείας της υπογονιμότητας, δίνοντας λύσεις σε ενδιαφερόμενα ζευγάρια από τη χώρα μας και το εξωτερικό.

Η νέα μονάδα προσφέρει στους συνεργάτες ιατρούς, που επιθυμούν να διαχειριστούν τα περιστατικά τους σε άνετο περιβάλλον, όλα τα απαραίτητα εργαστήρια και εργαλεία για την υποστήριξη των αναγκών τους ώστε να μην απαιτείται η  μετακίνησή τους και να παρέχεται με αυτό τον τρόπο η λειτουργική εξυπηρέτησή τους για την αντιμετώπιση κάθε περιστατικού, και όλα αυτά στο ευρύτερο περιβάλλον και την ασφάλεια της “ΓΕΝΕΣΙΣ”.

Ο διευθυντής της κλινικής Θάνος Κόιος δήλωσε: "Η ΓΕΝΕΣΙΣ 'γεννά' την Fertilia by Genesis, αποστολή της οποίας είναι η αντιμετώπιση προβλημάτων υπογεννητικότητας μέσω εξατομικευμένης προσέγγισης και παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, πάντα με σεβασμό και αφοσίωση στον άνθρωπο και τους συνεργάτες ιατρούς. Η ομάδα της Fertilia by Genesis έχει δεσμευτεί να παρέχει ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία γονιμότητας, βελτιώνοντας συνεχώς το επίπεδο φροντίδας όσων την εμπιστεύονται, με επαγγελματισμό και εχεμύθεια".

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Τι συμβαίνει με το Relyvrio που "κόπηκε" η διάθεσή του στην Ελλάδα
1.026 πάσχοντες από αιμορροφιλία στην Ελλάδα - Εκστρατεία ευαισθητοποίησης #WearYourEverydayGenes
Νέα εξέταση ούρων θα μπορούσε να βοηθά άντρες να αποφύγουν τη βιοψία στον καρκίνο προστάτη