Σε νέο κτήριο στεγάζεται από 1η Σεπτεμβρίου το Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea Ψυχικού.

Το Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea Ψυχικού μετεγκαταστάθηκε  σε νέο υπερσύγχρονο χώρο με περισσότερα τμήματα και μηχανήματα, προκειμένου να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, καθώς και εξειδικευμένες εξετάσεις για μικρά παιδιά και ενήλικες.

Οι εργασίες για το νέο πολυδύναμο Κέντρο της Affidea στην πλατεία Μαβίλη (Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 97) ολοκληρώθηκαν στα τέλη Αυγούστου, και περιλαμβάνουν όλο το εύρος των Απεικονιστικών και των εξετάσεων Βιοπαθολογίας, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία στα αποτελέσματα και την άρτια εξυπηρέτηση.

Το Affidea Central, όπως ονομάζεται πλέον το Κέντρο, αναβαθμίστηκε και εξοπλίστηκε με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής, εξασφαλίζοντας νέα δεδομένα στην απεικόνιση και στη διάγνωση, σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής, άνεσης και φιλοξενίας, ενδυναμώνοντας την παρουσία του Ομίλου Affidea στην καρδιά της Αθήνας.

Το Affidea Central  συνιστά ένα μεγάλο ποιοτικό άλμα στις υπηρεσίες υγείας, με επικεφαλής τον Αγγειολόγο - Ακτινολόγο Δρ. Νικόλαο Λιάση που ηγείται μίας εξαιρετικής ιατρικής ομάδας, με εντυπωσιακό εξοπλισμό - τελευταία λέξη της ιατρικής τεχνολογίας, σε ένα ειδικά για τον σκοπό αυτό κατασκευασμένο κτήριο.

Ειδικότερα στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται Αξονικός Τομογράφος 128 τομών, Μαγνητικός Τομογράφος, Ψηφιακός Μαστογράφος και Τομοσύνθεση 3D Τεχνολογία Απεικόνισης Μαστού, Υπερηχοτομογράφοι τελευταίας γενιάς, Ψηφιακό Ακτινολογικό, Ψηφιακό Πανοραμικό - Κεφαλομετρικό, Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας και Βιοπαθολογικό Εργαστήριο.

Παράλληλα λειτουργεί μία Πρότυπη Κάθετη Μονάδα Καρδιαγγειακών Παθήσεων, στην οποία εκτός των κλασικών καρδιολογικών εξετάσεων, διενεργούνται ειδικές εξετάσεις όπως stress echo, exercise echo, αξονική στεφανιογραφία, μαγνητική τομογραφία καρδιάς, πλήρης έλεγχος όλων των περιφερικών αγγείων με σύγχρονες τεχνικές της έγχρωμης Doppler Υπερηχοτομογραφίας (triplex).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρος Καρούτζος, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του σύγχρονου, φιλικού και άρτια εξοπλισμένου Διαγνωστικού Κέντρου, δήλωσε: «Ο σεβασμός προς τον άνθρωπο, οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και η διαρκής εξέλιξη, αποτελούν τον πυλώνα λειτουργίας και του νέου αυτού Διαγνωστικού Κέντρου. Το Affidea Central αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη της φιλοσοφίας που διέπει τη διοίκηση του Ομίλου Affidea, για παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας, πάντα με σεβασμό και αφοσίωση στον άνθρωπο.

Στον οργανωμένο χώρο του, κάθε ασθενής θα έχει τη δυνατότητα να καλύψει πολλαπλά επίπεδα ιατρικής φροντίδας, να πραγματοποιήσει διαγνωστικές εξετάσεις με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και να εξυπηρετηθεί σε ένα περιβάλλον απόλυτης ασφάλειας και αξιοπιστίας. Πρόκειται για μία εξαιρετική πρωτοβουλία και επένδυση στο χώρο των υπηρεσιών υγείας που θα είναι προσβάσιμες στον καθένα».

Το Διαγνωστικό Κέντρο, το οποίο ξεκίνησε ήδη τη λειτουργία του και μπορεί να εξυπηρετήσει τον κόσμο που το επιθυμεί, θα δέχεται καθημερινά ασθενείς από τις 6:30 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, ενώ το Σάββατο από 7:30 έως 15:00, και έχει τη δυνατότητα να καλύψει εκτός από τους κατοίκους του Δήμου Αθηναίων και όλους όσοι διαμένουν στις γύρω περιοχές.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας του κέντρου παραμένει το 210 67 70 200 και 216 93 95 100, ενώ το email επικοινωνίας είναι [email protected]

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο