H L’Oréal κατέκτησε την 10η θέση στην παγκόσμια κατάταξη Universum 2020 των πιο ελκυστικών εταιρειών για τους φοιτητές και απόφοιτους διοίκησης επιχειρήσεων, ανεβαίνοντας δύο θέσεις από το 2019. Η L'Oréal είναι η μόνη γαλλική και ευρωπαϊκή εταιρεία που βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα αυτής της υψηλούς κύρους κατάταξης.

Από τον Οκτώβριο του 2019 έως τον Μάρτιο του 2020, περισσότεροι από 235.000 φοιτητές και απόφοιτοι διοίκησης επιχειρήσεων και μηχανολογίας/πληροφορικής από τις 12 μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου έχουν αξιολογήσει τους εργοδότες βάσει 40 χαρακτηριστικών, αποκαλύπτοντας τι θεωρούν πιο σημαντικό στην επιλογή του μελλοντικού εργοδότη τους.

Ο Όμιλος ανέβηκε επίσης δύο θέσεις, από την 19η στην 17η, στις προτιμήσεις φοιτητών μηχανολογίας/πληροφορικής.

Η L'Oréal, η οποία λαμβάνει πάνω από ένα εκατομμύριο αιτήσεις και προσλαμβάνει 5.000 μαθητευόμενους και ασκούμενους κάθε χρόνο, είναι ιδιαίτερα ελκυστική εξαιτίας του δημιουργικού της περιβάλλοντος, της ενέργειάς της, των υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών της και της εκπαίδευσης που προσφέρει στους υπαλλήλους της.

"Αυτή η αναγνώριση είναι πολύ σημαντική για την L'Oréal. Επιλέγοντάς μας ως έναν από τους 10 πιο ελκυστικούς εργοδότες τους, οι φοιτητές διοίκησης επιχειρήσεων αναγνωρίζουν τις αξίες της L'Oréal όπως η ελεύθερη σκέψη, η υπευθυνότητα και οι κοινωνικές και περιβαλλοντικές δεσμεύσεις", λέει ο Jean-Claude Le Grand, L’Oréal Executive Vice-President Human Relations. "Αυτή την περίοδο της οικονομικής αβεβαιότητας στο πλαίσιο του Covid-19, η L’Oréal είναι σήμερα, περισσότερο από ποτέ, δεσμευμένη να στηρίξει τις νέες γενιές που ξεκινούν την επαγγελματική τους ζωή".

Universum

Η κατάταξη του Universum "Οι πιο ελκυστικοί εργοδότες παγκοσμίως" συγκεντρώνει τα αποτελέσματα των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν στις 12 μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου: Βραζιλία, Καναδάς, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Ινδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ρωσία, Νότια Κορέα, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Αυτές οι 12 αγορές αποτελούν το 70% της παγκόσμιας οικονομίας. Τα δεδομένα συλλέχθηκαν μεταξύ Οκτωβρίου 2019 και Μαρτίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://universumglobal.com/media-center.

L'Oréal

Για περισσότερα από 100 χρόνια, η L'Oréal είναι αφοσιωμένη στην ομορφιά. Με το μοναδικό διεθνές χαρτοφυλάκιό της, που αποτελείται από 36 διαφορετικές και αλληλοσυμπληρούμενες μάρκες, ο ‘Όμιλος σημείωσε κατά το 2019 πωλήσεις ύψους 29,87 δισ. ευρώ, ενώ απασχολεί 88.000 άτομα παγκοσμίως. Αποτελώντας την κορυφαία εταιρεία ομορφιάς παγκοσμίως, η L'Oréal είναι παρούσα σε όλα τα δίκτυα διανομής: κανάλια ευρείας διανομής, πολυκαταστήματα, φαρμακεία, κομμωτήρια, καταστήματα αφορολόγητων ειδών, επώνυμα καταστήματα λιανικής και ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η έρευνα και η καινοτομία, καθώς και μία εξειδικευμένη ερευνητική ομάδα 4.100 ατόμων, αποτελούν τον πυρήνα της στρατηγικής της L'Oréal, που στοχεύει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες ομορφιάς σε όλο τον πλανήτη. Η δέσμευση της L'Oréal για τη βιωσιμότητα για το 2030 καθορίζει φιλόδοξους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης σε ολόκληρο τον Όμιλο και στοχεύει στην ενδυνάμωση του οικοσυστήματός του για μια πιο περιεκτική και βιώσιμη κοινωνία.

Περισσότερες πληροφορίες: https://mediaroom.loreal.com/

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Εκτός λειτουργίας οι εφαρμογές της ΗΔΙΚΑ την Κυριακή, λόγω αναβάθμισης του ΑΜΚΑ
Ο θάνατος της γιαγιάς επηρεάζει την υγεία έφηβων αγοριών έως και για 7 χρόνια
Δ. Παρασκευής: Τι δείχνει διεθνής μελέτη για την ασφάλεια των εμβολίων κατά της CoViD