Η Tanqia Greece, η νέα δύναμη στην επεξεργασία λυμάτων και τη διαχείριση υδάτινων πόρων στην Ελλάδα, ξεκίνησε πρόσφατα τις εργασίες της. Η Εταιρεία είναι μέλος του κορυφαίου Ομίλου της Tanqia Environment των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), ο οποίος δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο, εδώ και 20 χρόνια, και συμβάλλει θετικά και σταθερά στην κοινωνία και το περιβάλλον, μεγαλώνοντας την απόδοση του κύκλου του πιο πολύτιμου αγαθού: του νερού.

Η Tanqia Greece ασχολείται με συστήματα επεξεργασίας λυμάτων, αφαλάτωση, διαχείριση υγρών και στερεών αποβλήτων, βιολογικούς καθαρισμούς, διαχείριση απορριμμάτων και διαχείριση υγειονομικών αποβλήτων.

Η Εταιρεία προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες για την υλοποίηση ενός συστήματος επεξεργασίας λυμάτων με τα υψηλότερα πρότυπα και το χαμηλότερο κόστος: από τη σύλληψη της ιδέας, τον σχεδιασμό του συστήματος και την εξασφάλιση της αναγκαίας χρηματοδότησης, μέχρι την κατασκευή του έργου και τη λειτουργία, συντήρηση και διαχείριση του συστήματος.

Η Tanqia Greece είναι μια δυναμική ξένη επένδυση στην πατρίδα μας, στην οποία συμμετέχουν και ελληνικά κεφάλαια με μακρόχρονη επιτυχημένη επιχειρηματική εμπειρία.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πρόγραμμα "Προλαμβάνω": Έρχονται προληπτικές εξετάσεις για καρδιά και παχύ έντερο
Εντοπίστηκαν 50 νέες περιοχές του γονιδιώματος που συνδέονται με κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στα νεφρά
Πώς να διαχειριστώ τις σκέψεις ότι η ζωή δεν έχει νόημα