Πρόσθετη επιβάρυνση στις οικονομικές καταστάσεις του Ιατρικού Αθηνών του εννεαμήνου του 2009 κατά 476.000 ευρώ προκαλεί η ολοκλήρωση του τακτικού φορολογικού ελέγχου του Ιατρικού Αθηνών για τα έτη 2007-2008.
Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Ιατρικού Αθηνών, ο έλεγχος καταλόγισε στην εταιρία λογιστικές διαφορές, από τις οποίες προέκυψε φόρος εισοδήματος, πλέον προσαυξήσεων συνολικά 1.376.000 ευρώ.
Με την υπογραφή της πράξης συμβιβασμού καταβλήθηκε το ένα πέμπτο του ανωτέρω ποσού, ενώ το υπόλοιπο πρόκειται να εξοφληθεί σε 24 ισόποσες μηνιαίες δόσεις.
Η διοίκηση της εταιρίας σημείωσε πως η εταιρία έχει ήδη επιβαρύνει, με τη μορφή πρόβλεψης, τις οικονομικές καταστάσεις, προηγουμένων χρήσεων, με ποσό ύψους 900.000 ευρώ. Το υπόλοιπο ποσό των 476.000 ευρώ θα επιβαρύνει τις οικονομικές καταστάσεις της 30.09.2009.
Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συνάντηση Γεωργιάδη με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του ΠΙΣ
ΔΕΠΥ: Συνδέεται με προβλήματα υγείας στη μέση ηλικία [μελέτη]
Ασκήσεις χαλάρωσης και ανακούφισης από το στρες