Πλεονεκτήματα μελών του iatronet.gr

Αγαπητοί φίλοι,
ευχαριστούμε που επιλέγετε το iatronet.gr για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας σε θέματα που αφορούν το «ευ ζην» σας.
Το περιεχόμενο του iatronet.gr συντάσσεται από μεγάλο αριθμό διακεκριμένων επιστημόνων (ιατροί, διατροφολόγοι, ψυχολόγοι, φυσιοθεραπευτές κτλ) που προσφέρουν τις γνώσεις και την άποψή τους ανάλογα με το γνωστικό τους αντικείμενο.
Το iatronet.gr παρέχει τις αξιόπιστες και έγκυρες υπηρεσίες του στους έλληνες χρήστες από το 1999.

Η εγγραφή σας ως μέλος του iatronet.gr θα σας δώσει τέσσερα βασικά πλεονεκτήματα.

1. Υποβολή ερωτήσεων στους Συνεργάτες του iatronet.gr

Με την εγγραφή σας στο iatronet.gr θα έχετε την δυνατότητα να υποβάλλετε τις ερωτήσεις σας στους Ιατρούς και λοιπούς Συνεργάτες του iatronet.gr, για οποιοδήποτε θέμα σας προβληματίζει.

Πρέπει να γνωρίζετε βέβαια ότι το iatronet.gr καθώς και οι Συνεργάτες του δεν παρέχουν ιατρικές συμβουλές παρόλα αυτά ο κάθε Συνεργάτης ανάλογα με το γνωστικό του αντικείμενο μπορεί να σας δώσει την άποψή του πάνω στην ερώτησή σας.

Πρόκειται για μοναδική υπηρεσία για τα ελληνικά αλλά και διεθνή δεδομένα.

Δείτε το «Ιατρικό Φόρουμ - Οι ειδικοί σάς απαντούν».

2. Συμμετοχή στο «Βήμα του Ασθενή - Η δική σας φωνή στην υγεία»

«Το Βήμα του Ασθενή είναι η δική σας φωνή στην Υγεία. Αποτελεί ένα πεδίο συνάντησης ασθενών και όλων όσοι έχουν σχέση με τον χώρο της υγείας.

Φιλοξενεί τις απόψεις των συλλόγων ασθενών, των χρόνια πασχόντων, των μεμονωμένων ασθενών, των οικογενειών τους και όλων όσους αφορά ο ευαίσθητος χώρος της υγείας.

Διευκολύνει την ανταλλαγή γνώσεων, πληροφοριών και απόψεων για την καλύτερη διαχείριση των νόσων, την πρωτοβάθμια και τη νοσοκομειακή περίθαλψη, την πρόσβαση στις φαρμακευτικές αγωγές και πολλά άλλα.

Δείτε «Το Βήμα του Ασθενή».

3. Πρόσβαση σε επιπλέον περιεχόμενο και υπηρεσίες

Όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του iatronet.gr έχουν την δυνατότητα πρόσβασης σε επιπλέον περιεχόμενο και υπηρεσίες χωρίς κανένα απολύτως κόστος!

Σχεδιάζουμε και αναβαθμίζουμε τακτικά νέες υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα διατροφολογικά κουίζ, μετρητές υγείας και πολλά άλλα στα οποία μπορείτε να συμμετέχετε ώστε να βελτιώσετε το "ευ ζην" σας.

4. Τακτική ενημέρωση

Η τέταρτη βασική παροχή είναι η τακτική ενημέρωση που παρέχεται μέσω του Newsletter του iatronet.gr.

Το Newsletter σας ενημερώνει μέσω e-mail, για τα τελευταία άρθρα και νέα που υπάρχουν στο iatronet.gr και αφορούν την υγεία σας, την διατροφή σας, την ομορφιά σας κτλ., καθώς και για τα τελευταία νέα που αφορούν τον ευρύτερο χώρο της υγείας ώστε να είστε πάντα σωστά ενημερωμένοι.

Πιστεύουμε ότι τα θέματα του κάθε Newsletter θα σας φανούν πολύ ενδιαφέροντα.
Εάν οποιαδήποτε στιγμή αποφασίσετε ότι δεν θέλετε να λαμβάνετε την τακτική ενημέρωση του iatronet.gr μπορείτε να διαγραφείτε από τις ενημερώσεις ή από μέλη.

Δείτε επίσης: Όροι Χρήσης και Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.

Εγγραφείτε δωρεάν »