Οι ερωτήσεις σας στην Χειρουργική

Οι Ειδικοί μας
Βοργιάς ΜιχάληςΒοργιάς Μιχάλης
Γενικός - Λαπαροσκόπος Χειρουργός

Τηλ. 2106420056, 6977635050,
email

Παππής ΧαρίλαοςΠαππής Χαρίλαος
Γενικός Χειρουργός

Τηλ. 6996996990


Βρέθηκαν 431 απαντημένες ερωτήσεις

Άνδρας, 36 χρονών, 69 κιλά, 167 ύψος
Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 Εξόγκωμα κεφαλι

Πάντα αρχίζουμε με τον οικογενειακό ιατρό σας...

Άνδρας, 32 χρονών, 78 κιλά, 168 ύψος
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 Xolokistektomi

Δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει η διαγνωστική λαπαροσκόπηση ! Οι εξετάσεις καλές και αξονική αρνητική Μήπ...

Γυναίκα, 58 χρονών, 110 κιλά, 170 ύψος
Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 Πόνος στο αριστερό στήθος και ενόχληση στο πάτημα της θηλής.

Μα σας δει χειρουργός, αλλά πριν πάτε κάνετε υπέρηχο μαστών και αν ο ακτινολόγος προτείνει μαστογραφ...

Γυναίκα, 31 χρονών, 85 κιλά, 189 ύψος
Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020 Πρώτη αλλαγή μετά από ράμματα

Να βγάλετε τα steri-strips !! ...

Γυναίκα, 23 χρονών, 77 κιλά, 176 ύψος
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 ερωτηση για καρκινο

Πρέπει να τα αφαιρέσετε και να πάνε για βιοψία ...

Άνδρας, 37 χρονών, 70 κιλά, 170 ύψος
Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 Λεμφαδένας

Σε Παθολόγο ...

Άνδρας, 31 χρονών, 62 κιλά, 152 ύψος
Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020 Χολυθεκτομης

Μάλλον ναι...

Άνδρας, 31 χρονών, 62 κιλά, 152 ύψος
Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020 Συνέχεια ερώτησης

Ναι μπορείτε ! Μετά από 5-6 ημέρες ...

Άνδρας, 31 χρονών, 61 κιλά, 152 ύψος
Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020 Μετά την λαπαροσκοπικη τι προσέχουμε

Φαντάζομαι ότι αυτά τα έχετε συζητήσει με τον χειρουργό σας. Σεξουαλική επαφή ? Αυτό εξαρτάται από π...

Άνδρας, 31 χρονών, 62 κιλά, 152 ύψος
Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020 Αφαίρεση χολής

Να ρωτήσετε τον χειρουργό σας ή τον γυναικολόγο σας! Πιστεύει ότι δεν θα έχετε πρόβλημα ...

Γυναίκα, 22 χρονών, 77 κιλά, 178 ύψος
Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 Hpv aporia

Πρέπει να σας δει ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ. Υπάρχει συσχέτιση με καρκίνο αλλά εξαρτάται από τον τύπο του HPV...

Γυναίκα, 37 χρονών, 76 κιλά, 180 ύψος
Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 Πόνος στον αριστερό όρχει μετά από χειρουργείο βουβονοκύλης

Μάλλον έχει σχέση με την επέμβαση αλλά είναι παροδικό και θα βελτιωθεί !!...