Συντηρούν σκόπιμα τις παθογένειες στην Δημόσια Υγεία?

Είμαστε η μόνη χώρα όπου ο/η πολίτης ασφαλίζεται ιδιωτικά για να μπορέσει να νοσηλευθεί αξιοπρεπώς όταν του εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα υγείας που...

Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020, 10:38
tired

Είμαστε η μόνη χώρα όπου ο/η πολίτης ασφαλίζεται ιδιωτικά για να μπορέσει να νοσηλευθεί αξιοπρεπώς όταν του εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα υγείας που επιβάλλει εισαγωγή σε νοσοκομείο. Από την στιγμή που τα δημόσια νοσοκομεία βρίσκονται σε κακή κατάσταση, στερείται μηνιαίως αξιόλογου ποσού για να διασφαλίσει τις συνθήκες νοσηλείας του, διακινδυνεύοντας μάλιστα ενίοτε να μην του δικαιολογούνται ποσά από την ασφαλιστική εταιρεία κατά την νοσηλεία καθώς ο /η ασφαλιστική σύμβουλος δεν του τα εξήγησε καλά ή κάποια μικρολεπτομέρεια έκανε την διαφορά.

Όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί αν λειτουργούσαν σωστά τα δημόσια νοσοκομεία, αν οι συνθήκες νοσηλείας ήταν αξιοπρεπείς. Αισθάνεται κανείς δηλαδή ότι τον σπρώχνουν εσκεμμένα στην ιδιωτική ασφάλιση, λες και υπάρχει κάποιο κρυφό σχέδιο εκμετάλλευσης των ασθενών και το δημόσιο σύστημα Υγείας στην Ελλάδα επίτηδες έχει τεράστια κενά.

Αν το πιστέψει κανείς αυτό, τότε πρόκειται για την μεγαλύτερη εξαπάτηση του κόσμου εδώ και δεκαετίες, για να καρπούνται οι ασφαλιστικές εταιρείες. Αν είναι πιο αφελής, τότε μάλλον δεν υπάρχει η θέληση από τις εκάστοτε ηγεσίες του Υπουργείου Υγείας να αλλάξουν τα δεδομένα στην Δημόσια Υγεία, προφασιζόμενοι εσαεί ελλείψεις κονδυλίων και άλλου είδους δικαιολογίες.

Σε κάθε περίπτωση, η κοροιδία υφίσταται.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ