Greece Race for the Cure® - Περίπατος και αγώνας δρόμου από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» διοργανώνει για 9η συνεχή χρονιά το Greece Race for the Cure®, με την έγκριση της...

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017, 10:18
tired

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» διοργανώνει για 9η συνεχή χρονιά το Greece Race for the Cure®, με την έγκριση της αμερικάνικης οργάνωσης Susan G. Komen και σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

2 χιλιόμετρα περίπατος, 5 χιλιόμετρα αγώνας δρόμου και χιλιάδες συμμετέχοντες κάνουν το Greece Race for the Cure ® τη δεύτερη μεγαλύτερη διοργάνωση Race for the Cure® παγκοσμίως, μία μεγάλη γιορτή, μία ημέρα ευαισθητοποίησης και προαγωγής της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, με συγκίνηση, δυναμισμό και μοναδική ατμόσφαιρα.

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017, λοιπόν, γυναίκες, άνδρες και παιδιά στον περίπατο 2 χιλιομέτρων ή στον αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων, με αφετηρία το Ζάππειο και με στόχο να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Μέσω του Greece Race for the Cure® χρηματοδοτούνται προγράμματα του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» για στήριξη γυναικών που έχουν βιώσει την ασθένεια και ενημέρωση του γενικού πληθυσμού για την σημασία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές άνοιξαν!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας, είτε ατομικά είτε σε ομάδα, συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής στο https://www.greecerace.gr/registration/

Για τον αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων, εγγραφές πραγματοποιούνται μόνο ηλεκτρονικά από τώρα ή στα γραφεία του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» από 1/9/2017.

Για τον περίπατο των 2 χιλιομέτρων, εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά από σήμερα, στα γραφεία του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» από 1/9/2017 και σε σημεία εγγραφής σε όλη την Αθήνα τον Σεπτέμβριο.

Για το 2017, ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 33.000 άτομα. Όλες οι εγγραφές κλείνουν στις 25 Σεπτεμβρίου 2017.

Κόστος συμμετοχής

- Αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων με chip χρονομέτρησης: 8€
- Περίπατος 2 χιλιομέτρων: 6€

Αναλυτικές πληροφορίες: www.greecerace.gr

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ