Cafe Alzheimer: Ελάτε να γνωριστούμε!

Ο «Νέστωρ» σε συνεργασία με το Σωματείο Φροντιστών Ασθενών με Νόσο Alzheimer ξεκινούν και πάλι μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, την Πέμπτη 7...

Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017, 09:15
ψυχογηριατρικη εταιρεια ”ο νεστωρ”

Ο «Νέστωρ» σε συνεργασία με το Σωματείο Φροντιστών Ασθενών με Νόσο Alzheimer ξεκινούν και πάλι μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στις 16:00, τις συναντήσεις φροντιστών και ασθενών, στο “Cafe Alzheimer”.

Σας προσκαλούμε σε μια πρώτη συνάντηση, ώστε να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε ιδέες και προτάσεις για τη συνέχιση του προγράμματος.

Στόχος του προγράμματος είναι η παροχή συναισθηματικής υποστήριξης, η αλληλοβοήθεια και η μείωση της κοινωνικής απομόνωσης που συχνά βιώνουν οι ασθενείς με άνοια, αλλά και οι φροντιστές τους.

Σε κάθε συνάντηση πραγματοποιούνται διάφορες δραστηριότητες με σκοπό την ψυχαγωγία των εξυπηρετούμενων (όπως μουσική, θεραπεία δια αναμνήσεων, quiz, παζλ κλπ.)

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κάθε 2 εβδομάδες, ημέρα Πέμπτη, από τις 16:00 έως τις 17:30, στην τραπεζαρία του Κέντρου Alzheimer (1ος όροφος), στην οδό Ι. Δροσοπούλου 22, στην Κυψέλη. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν.

Υπεύθυνος του Προγράμματος είναι ο ψυχίατρος και επιστημονικά υπεύθυνος της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «Ο Νέστωρ», Αντώνης Μούγιας και συντονίστρια του προγράμματος είναι η ψυχολόγος Έλενα Σκαλτσουνάκη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του Κέντρου Alzheimer «Ο Νέστωρ»: 210-8235050, 210-8235620.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ