Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα νοσηλευόμενα παιδιά από την ΑΜΚΕ ”Καρκινάκι”

Κέφι, γέλια, μουσικές, συγκίνηση από τα μηνύματα της θεατρικής παράστασης, αλλά και δώρα γέμισε το Αμφιθέατρο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Ελπίδα...

Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017, 11:11
Διαχειριστής

Κέφι, γέλια, μουσικές, συγκίνηση από τα μηνύματα της θεατρικής παράστασης, αλλά και δώρα γέμισε το Αμφιθέατρο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Ελπίδα - Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που διοργάνωσε για τα νοσηλευόμενα παιδιά και τις οικογένειες τους, πριν από λίγες ημέρες (Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου), η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ», με την ευγενική υποστήριξη της φαρμακευτικής εταιρείας Bristol-Myers Squibb.

Οι μικροί ήρωες είχαν την ευκαιρία να ξεχάσουν για λίγο τη δύσκολη μάχη που δίνουν με τον καρκίνο και να χαρούν με τη νεράιδα, τα ξωτικά και τον Άγιο Βασίλη, να τραγουδήσουν μαζί τους τα κάλαντα, να συμμετέχουν στη διαδραστική θεατρική παράσταση και να πάρουν δώρα από τον αγαπημένο τους άγιο, ο οποίος επισκέφτηκε στα δωμάτια τους και όσα παιδιά δεν μπορούσαν να συμμετέχουν στη γιορτή, για να τους ευχηθεί και να τους δώσει τα δώρα τους.

«Αυτές οι στιγμές χαράς και γιορτής είναι σημαντικές για τους μικρούς μαχητές και τις οικογένειες τους, γιατί αποτελούν μια ευχάριστη αλλαγή στην γκρίζα καθημερινότητα του νοσοκομείου και της ασθένειας τους. Αυτή η καθημερινότητα, όμως, υπάρχει όλο το χρόνο και γι’ αυτό εμείς στο ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ ενθαρρύνουμε όποιον θέλει να έρθει μαζί μας και να χαρίσει λίγες στιγμές χαράς σε αυτά τα παιδιά όχι μόνο στις γιορτές, αλλά και κάθε μέρα», τόνισε ανάμεσα στα άλλα, η πρόεδρος της ΑΜΚΕ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ Μένια Κουκουγιάννη.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ