Το Βήμα του ΑσθενήΕκδηλώσεις - ΔράσειςΔιάφορες εκδηλώσεις

Gold βραβείο για την ΕΕΑΣΚΠ στα Healthcare Business Awards 2018

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 4641 επισκέπτες - 0 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

ΕΕΑΣΚΠ
Μέλος

Εγγραφή: 16/9/2018
Δημοσιεύσεις: 1

Δημοσίευση: 16 Σεπτεμβρίου 2018
Τροποποίηση: 17 Σεπτεμβρίου 2018

Αφορά: Σκλήρυνση Κατά Πλάκας / Πολλαπλή Σκλήρυνση

Η Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας, έλαβε το χρυσό βραβείο στα Healthcare Business Awards 2018, στην κατηγορία ¨Σύλλογοι Ασθενών- Δράσεις υποστήριξης/Εκπαίδευσης μελών¨ σε συνεργασία με το εργαστήριο Υγειοφυσικής και Υπολογιστικής Νοημοσύνης του ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, για το πρόγραμμα «Σωματοαισθητά Προκλητά Δυναμικά σε ΑμΣΚΠ ».
Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, στο Anais Club, στη Βαρυμπόμπη Αττικής και διοργανώθηκε από το Health Daily και τη Boussias Communications όπου ανέδειξε και επιβράβευσε την επιχειρηματική αριστεία, την καινοτομία, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών του κλάδου της Υγείας.
Το GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ για την ΕΕΑΣΚΠ παρέλαβε η πρόεδρος κα Μαργαρίτα Καραγιώργου και η εθελόντρια του Σωματείου κα Ελένη Λουλέλη.
Το πρόγραμμα με τίτλο: «Σωματοαισθητά Προκλητά Δυναμικά σε ΑμΣΚΠ», υλοποιήθηκε από την Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας (ΕΕΑΣΚΠ) σε συνεργασία με το Εργαστήριο Υγειοφυσικής και Υπολογιστικής Νοημοσύνης του ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.
Αντικείμενο του συγκεκριμένου αυτοχρηματοδούμενου προγράμματος του εργαστηρίου Υγειοφυσικής και Υπολογιστικής Νοημοσύνης του ΑΤΕΙ Δ. Ελλάδας με επικεφαλή τον Dr. Κωνσταντίνο Κουτσογιάννη αποτελεί η ανάπτυξη ενός κατάλληλου ηλεκτροφυσιολογικού ελέγχου για την πρόληψη των νευρικών ώσεων, ενός συστήματος ανίχνευσης κίνησης (πχ μέσω συστήματος kinect) σε άτομα με ΣΚΠ καθώς και η παροχή συμβουλών και βοήθειας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Για το σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε κατάλληλη τοποθέτηση και προσαρμογή των συσκευών και των ηλεκτροδίων έτσι ώστε οι μετρήσεις να είναι ακριβείς και σε πραγματικό χρόνο και έτσι ώστε να μεταφέρονται τα δεδομένα από τις συσκευές σε φορητές συσκευές (π.χ. κινητά τηλέφωνα, πίνακαςt κ.α.).
Στόχος του προγράμματος ήταν να παρέχεται η δυνατότητα ενημέρωσης στους επαγγελματίες Υγείας και στα Άτομα με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας σε πραγματικό χρόνο για τις μετρήσεις τους, έτσι ώστε να διεξαχθούν οι κατάλληλες ενέργειες για την πρόληψη, την παρέμβαση και την αποκατάσταση.
Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές και την κριτική επιτροπή για την τιμητική διάκριση και την αναγνώριση που προσδίδουν ώθηση και δύναμη να συνεχίζεται με αγάπη και αισιοδοξία το εθελοντικό έργο του Σωματείου.
Επίσης ευχαριστεί πολύ τα μέλη , τους εθελοντές και τους φίλους της ΕΕΑΣΚΠ , ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Αντιπρύτανη Οικονομικών, Διοικητικών Υποδομών ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, Αναπληρωτή Καθηγητή Ιατρικής Φυσικής και Διευθυντή Εργαστηρίου Υγειο-Φυσικής Υπολογιστικής Νοημοσύνης του Τμήματος Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος Δρ Κωνσταντίνο Κουτσογιάννη, καθώς και όλους τους συνεργάτες του προγράμματος «Σωματοαισθητά Προκλητά Δυναμικά σε ΑμΣΚΠ» για τη σημαντική συμβολή τους, που οδήγησε στην κορυφαία επιτυχία του καινοτόμου προγράμματος.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. ΕΕΑΣΚΠ

  • Απάντηση

Απαντήσεις

tired
Μέλος

Εγγραφή: 21/11/2014
Δημοσιεύσεις: 1193

#1 Δημοσίευση: 17 Σεπτεμβρίου 2018

Συγχαρητήρια για την όλη προσπάθεια. Όταν ένας σύλλογος δραστηριοποιείται, τα αποτελέσματα είναι ορατά. Στην περίπτωση αυτή, η σημασία είναι ακόμη μεγαλύτερη καθώς ο σύλλογος είναι από την Περιφέρεια.

Σας αξίζουν πολλά μπράβο!!

  • Απάντηση

chr.pap
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 917

#2 Δημοσίευση: 18 Σεπτεμβρίου 2018

Πολύ καλό να βραβεύονται σύλλογοι της Περιφέρειας για το καλό που κάνουν σε ασθενείς με διάφορα νοσήματα. Μαθαίνουμε για μια ακόμη φορά πως Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα!

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Αγγούρι: Πώς βοηθά την υγείαΑγγούρι: Πώς βοηθά την υγεία

Η φήμη του το αδικεί, αλλά η αλήθεια είναι ότι προσφέρει πολλά οφέλη.... Περισσότερα »

Η λειτουργία του διαφράγματος ως φράγμα για την παλινδρόμηση- Ο ρόλος της φυσικοθεραπείαςΗ λειτουργία του διαφράγματος ως φράγμα για την παλινδρόμηση- Ο ρόλος της φυσικοθεραπείας

Η φυσικοθεραπεία οδηγεί σε μια σημαντική μείωση των φαρμάκων στην παλινδρόμηση οδηγώντας σε εξοικονόμηση του κόστους για την υγεία.... Περισσότερα »

Πόνος στους μυς: Τι είναι το ΚΕΜΑ και τι μπορείτε να κάνετεΠόνος στους μυς: Τι είναι το ΚΕΜΑ και τι μπορείτε να κάνετε

Συνήθως αρχίζει μια ή δυο ημέρες μετά από αυτήν και όχι την ώρα που κάποιος ασκείται.... Περισσότερα »

Πονοκέφαλος οργασμού: Πρόληψη και θεραπείαΠονοκέφαλος οργασμού: Πρόληψη και θεραπεία

Οι πονοκέφαλοι κατά τη διάρκεια του σεξ μπορούν μερικές φορές να σηματοδοτήσουν μια πιο σοβαρή κατάσταση.... Περισσότερα »

Ρομποτική Χειρουργική στην ΟυρολογίαVideo - Ρομποτική Χειρουργική στην Ουρολογία

Ο Σταύρος Τυριτζής, Ουρολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης του ΥΓΕΙΑ μας ενημερώνει για τη Ρομποτική Χειρουργική στην Ουρολογία. Η ρομποτική χειρουργική είναι χειρουργική με ακρίβεια χιλιοστού, η οποία ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2019  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης