Το Βήμα του ΑσθενήΕκδηλώσεις - ΔράσειςΔιάφορες εκδηλώσεις

Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Ενδοκρινολογίας «ΕΝΔΟΡΑΜΑ»

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 8739 επισκέπτες - 0 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

Διαχειριστής
Διαχειριστής

Εγγραφή: 1/6/2013
Δημοσιεύσεις: 1209

Δημοσίευση: 20 Ιανουαρίου 2020

Για 12η συνεχή χρονιά ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του το Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Ενδοκρινολογίας «ΕΝΔΟΡΑΜΑ».

Όπως κάθε χρόνο, το «ΕΝΔΟΡΑΜΑ ’19» θα φιλοξενηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020. Στη διάρκεια των εργασιών του αναμένεται να παρουσιαστούν τα πλέον ενδιαφέροντα και ουσιαστικά άρθρα πάνω στα γνωστικά πεδία της Ενδοκρινολογίας για το 2019, με κριτήρια την κλινική εφαρμογή, αλλά και την ερευνητική παραγωγή της γνώσης.

Πρόκειται για μία διοργάνωση της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος Πελοποννήσου και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας - Πανελλήνιας Ένωσης Ενδοκρινολόγων.

Την ερχόμενη Πέμπτη 23 Ιανουαρίου και ώρα 12.00 οι εμπνευστές του «Ενδοράματος» Νεοκλής Γεωργόπουλος και Κωνσταντίνος Μάρκου θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών.

Στη διάρκεια αυτής θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα της διημερίδας, αλλά και το «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΝΔΟΡΑΜΑ» και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τα κρίσιμα θέματα της ενδοκρινολογίας.

Φέτος, το «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΝΔΟΡΑΜΑ» θα είναι αφιερωμένο στο τρένο. Στο πλαίσιό του θα γίνει ένα οδοιπορικό στην ιστορία των σιδηροδρομικών σταθμών και τα ιδιαίτερα σπάνια χαρακτηριστικά του μεταφορικού αυτού του μέσου.

Λίγα λόγια για το ΕΝΔΟΡΑΜΑ

Το Ιατρικό Συνέδριο ΕΝΔΟΡΑΜΑ είναι μια πρωτότυπη ετήσια ιατρική διημερίδα που διεξάγεται στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στηρίζεται σε μια ιδέα των ενδοκρινολόγων του Τμήματος Ιατρικής Α.Βαγενάκη, Ν.Γεωργόπουλο και Κ.Μάρκου. Πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2008.

Στο ΕΝΔΟΡΑΜΑ παρουσιάζονται κλινικά περιστατικά και ιατρικά δεδομένα, γίνεται ανασκόπηση των πλέον ενδιαφερόντων άρθρων που δημοσιεύτηκαν στη διεθνή βιβλιογραφία τη χρονιά που πέρασε, παρουσιάζονται και συζητούνται τα τελευταία ερευνητικά αποτελέσματα, ιδέες, εξελίξεις και εφαρμογές στον τομέα της ενδοκρινολογίας καθώς παρουσιάζονται όλα τα αντίστοιχα νέα φάρμακα που κυκλοφόρησα την ίδια περίοδο.

  • Απάντηση

Απαντήσεις

chr.pap
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 1029

#1 Δημοσίευση: 20 Ιανουαρίου 2020

Η ενδοκρινολογία στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Το γεγονός ότι η εκδήλωση λαμβάνει χώρα σε μια επαρχιακή πόλη όπως η Πάτρα, δίνει την δυνατότητα και στους πολίτες εκτός Αθηνών να ενημερωθούν!

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σύνδεσμοι διαφημιζομένων

Σήμερα στο iatronet.gr

Κορωνοϊός: Μάσκα και τη μετά το εμβόλιο εποχήΚορωνοϊός: Μάσκα και τη μετά το εμβόλιο εποχή

Η επιστροφή στην κανονικότητα απαιτεί την ευρεία αποδοχή και υιοθέτησή της σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας, σημειώνουν οι ειδικοί.... Περισσότερα »

Πράγματα που δεν ξέρετε για τη θερμοκρασία του σώματοςΠράγματα που δεν ξέρετε για τη θερμοκρασία του σώματος

Τι μπορούμε να μάθουμε από την θερμοκρασία του σώματός μας; Και μήπως υπάρχουν πληροφορίες σχετικές με αυτήν που δεν είχαμε φανταστεί;... Περισσότερα »

Τι είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας για το lockdownΤι είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας για το lockdown

Πώς σχολίασε την ανάγκη για λήψη νέων μέτρων και τι επισήμανε για τις σκέψεις που επικρατούν στα μέλη της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων.... Περισσότερα »

Πονοκέφαλος: Ποια είναι τα σημάδια ότι χρειάζομαι άμεσα ιατρική βοήθειαΠονοκέφαλος: Ποια είναι τα σημάδια ότι χρειάζομαι άμεσα ιατρική βοήθεια

Τα ευχάριστα νέα είναι, ότι το 90 τοις εκατό των πονοκεφάλων είναι “αθώοι”, δηλαδή δεν είναι επικίνδυνοι για την υγεία μας.... Περισσότερα »

Νέα θεραπευτικά δεδομένα στην πολλαπλή σκλήρυνσηVideo - Νέα θεραπευτικά δεδομένα στην πολλαπλή σκλήρυνση

Η Μαρία Αναγνωστούλη Επίκουρη Καθηγήτρια Νευρολογίας, Υπεύθυνη Ερευνητικού Εργαστηρίου Ανοσογενετικής, 1ης Παν/κής Νευρολογικής Κλινικής, ΕΚΠΑ, Αιγινήτειο Νοσοκομείο επισημαίνει ότι σήμερα οι ειδικοί ... Δείτε το video

Προβολή
© iatronet.gr 1999-2020  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης
close

Ακολουθήστε το κανάλι μας στο YouTube