Το Βήμα του ΑσθενήΕκδηλώσεις - ΔράσειςΔιάφορες εκδηλώσεις

Στήριξε και εσύ το Κέντρο Ζωής με 1 SMS!

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 9825 επισκέπτες - 0 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

κεντρο ζωησ
Μέλος

Εγγραφή: 3/12/2014
Δημοσιεύσεις: 3

Δημοσίευση: 4 Δεκεμβρίου 2014

Αφορά: Ωτίτιδα, Ψωριασική αρθρίτιδα, Ψωρίαση, Χρόνιος Πόνος, Χρόνια Ρινίτιδα, Χρόνια Μυελογενής Λευχαιμία, Χρόνια Κόπωση, Χρόνια Αναπνευστική Πνευμονοπάθεια, Φυματίωση, Υποθυροειδισμός, Υπέρταση, Υπερθυροειδισμός, Τύφλωση, Τροφική αλλεργία, Σχιζοφρένεια, Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος, Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου, Σύνδρομο Tourette, Σύνδρομο Rett, Σύνδρομο Prader - Willi, Σύνδρομο Down, Σύνδρομο Cushing, Συγγενείς Καρδιοπάθειες, Στεφανιαία νόσος, Σπάνιοι Καρκίνοι, Σκολίωση, Σκλήρυνση Κατά Πλάκας / Πολλαπλή Σκλήρυνση, Σκληρόδερμα, Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, Σαρκοείδωση, Ρευματοειδής Αρθρίτιδα, Πρωτοπαθείς Ανοσοανεπάρκειες, Προστάτης, Πρεσβυωπία, Πολυκυστικές ωοθήκες, Πνευμονική Υπέρταση, Πνευμονία, Παθήσεις των φωνητικών χορδών, Οφθαλμική Αλλεργία, Ουρολοίμωξη, Οστεοπόρωση, Οστεοαρθρίτιδα, Οζώδης Σκλήρυνση, Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία, Νόσος του Πάρκινσον, Νόσος του Hantington, Νόσος του Chron, Νόσος Κοιλιοκάκη, Νόσος κινητικού Νευρώνα , Νόσος Pompe, Νόσος Kawasaki, Νόσος Hodgkin's, Νόσος Hashimoto, Νόσος Gravis, Νόσος Gaucher, Νόσος Fabry, Νεφροπάθεια, Νευροϊνωμάτωση τύπου Ι και ΙΙ, Νεανικός Διαβήτης, Μυωπία, Μυελοΐνωση, Μυασθένεια Gravis, Μηνιγγίτιδα, Μελάνωμα , Λιθίαση, Λευχαιμία, Κώφωση , Κύφωση, Κυστική Ίνωση, Κληρονομικό Αγγειοοίδημα, Κινητικά προβλήματα, Κερατόκωνος, Καταράκτης, Κατάθλιψη, Καρκίνος των Ωοθηκών, Καρκίνος των Οστών, Καρκίνος των Όρχεων, Καρκίνος του Προστάτη, Καρκίνος του Πνεύμονα, Καρκίνος του Μαστού, Καρκίνος του Θυρεοειδούς, Καρκίνος του Ήπατος, Καρκίνος του Δέρματος, Καρκίνος Παγκρέατος, Καρδιακή ανεπάρκεια, Ιστιοκύττωση, Ιδιοπαθής Θρομβοκυτταρική Πορφύρα, Ιγμορίτιδα, Θρομβοφιλία, Ηπατίτιδα, Επιληψία, Ενδομητρίωση, Έμφραγμα, Εμμηνόπαυση, Εκφύλιση ωχράς κηλίδας, Εγκυμοσύνη, Εγκεφαλικό Επεισόδιο, Δρεπανοκυτταρική Αναιμία / Θαλασσαιμία, Διπολική Διαταραχή, Διαταραχές του ύπνου, Διαβήτης τύπου Ι, Γρίπη, Γλαύκωμα, Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, Γαστρίτιδα, Γαστρεντερίτιδα, Βουλιμία / Ανορεξία, Αυχενικό Σύνδρομο, Αυτισμός, Άσθμα, Αρρυθμίες, Αρθρίτιδα, Άνοια, Ανδρόπαυση, Αναιμία, Αμυλοείδωση, Αμυατροφική Πλάγια σκλήρυνση, Αλλεργία, Αλζχάιμερ, Ακράτεια, Ακμή, Αιμορροφιλία, HIV/AIDS

Με ένα sms στηρίζω τα δωρεάν γεύματα στο Κέντρο Ημέρας του «Κέντρου Ζωής»!

Σας καλούμε να στηρίξετε και εσείς τον αγώνα που δίνει καθημερινά το Κέντρο Ζωής για να υποστηρίξει σωστά τα άτομα που έχουν διαγνωστεί με τον ιό του HIV! To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα μήνυμα από το κινητό σου!

Στέλνοντας τη λέξη «ΓΕΥΜΑ» ή «GEYMA» στο 19059 με χρέωση 1,23 ευρώ από σήμερα μέχρι και τις 8 Δεκεμβρίου, στηρίζετε τα 200 γεύματα την εβδομάδα, που προσφέρει το Κέντρο Ημέρας δωρεάν στους επισκέπτες του (οροθετικοί), για 6 μήνες.

Δείτε το σχετικό βίντεο προώθησης καθώς και την ιστοσελίδα μας: http://www.kentrozois.gr/?p=3403

Για το Κέντρο Ζωής

Νίκος Στεργίου
Γενικός Διευθυντής
Ε: [email protected]

Η δράση υλοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος «Προσφέρω» των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας COSMOTE – VODAFONE – WIND, καθώς και με την χορήγηση άδειας διενέργειας εράνου μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS) από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Info:
Το Κέντρο Ζωής ιδρύθηκε το 1991 και είναι ένα αναγνωρισμένο, μη κερδοσκοπικό, μη κυβερνητικό σωματείο το οποίο προσφέρει υπηρεσίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών των ανθρώπων που ζουν με HIV/AIDS, των οικογενειών και των συντρόφων τους. Το Κέντρο επίσης ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ευρύτερου πληθυσμού σχετικά με το HIV/AIDS και λειτουργεί χάρη στην πολύτιμη και ακούραστη προσφορά των εθελοντών του, μέσα σε πλαίσια σεβασμού προς τον συνάνθρωπο και απόλυτης εχεμύθειας. Οι εθελοντές του Κέντρου Ζωής εκπαιδεύονται σε ειδικά σεμινάρια, τα οποία διοργανώνονται κάθε χρόνο. Όλες οι δράσεις μας βασίζονται στη πεποίθηση ότι κάθε άνθρωπος έχει τις δυνατότητες –σωματικές, ψυχολογικές, πνευματικές- να έχει μια ολοκληρωμένη και δημιουργική ζωή.
Το Κέντρο Ημέρας βρίσκεται στην έδρα του Σωματείου, Ιερά Οδό 42, λειτουργεί κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο, 18:00 – 22:00 και έχει περισσότερες από 3.000 επισκέψεις οροθετικών, συντρόφων/συγγενών και εθελοντών ετησίως. Στα πλαίσια του Κέντρου Ημέρας οι εξυπηρετούμενοι απολαμβάνουν δωρεάν και τις παρακάτω υπηρεσίες:
- Δράσεις ενημέρωσης, στήριξης και ψυχαγωγίας
- Δωρεάν γεύματα προς όλους τους επισκέπτες (περίπου 200 την εβδομάδα)
- Ομάδες αυτοστήριξης και peer support (στήριξη ομοτίμων)
- Ενημερωτικές ομιλίες
- Εξατομικευμένη ψυχολογική στήριξη (Συμβουλευτική/ Ψυχοθεραπεία/Ενημέρωση)
- Υποστήριξη και ενημέρωση ατόμων που επιθυμούν ή μόλις υποβλήθηκαν σε διαγνωστική εξέταση για το HIV.
- Ομάδες ψυχολογικής στήριξης
- Παροχή κοινωνικής βοήθειας και συμβουλευτικής σε οροθετικά άτομα
- Εξειδικευμένη πληροφόρηση αναφορικά με τα δικαιώματα και τις κοινωνικές παροχές- Διασύνδεση με υπηρεσίες άλλων φορέων
- Καταγραφή / Ανάδειξη κοινωνικών ζητημάτων
- Ομάδα Φωτογραφίας.

Συνημμένο αρχείο

  • Απάντηση

Απαντήσεις

χαρά
Μέλος

Εγγραφή: 10/1/2014
Δημοσιεύσεις: 288

#1 Δημοσίευση: 4 Δεκεμβρίου 2014

Κύριε Στεργίου, σας συγχαίρω για την πολύ την κίνηση που κάνετε.

Εύχομαι σε όλους σας στο Κέντρο Ζωής, να απολαύσετε ένα ζεστό ΓΕΥΜΑ με τις καλύτερες ευχές μας για Καλά Χριστούγεννα και ένα 2015 ποιο αισιόδοξο.

ΥΓ. οκ το SMS

  • Απάντηση

κεντρο ζωησ
Μέλος

Εγγραφή: 3/12/2014
Δημοσιεύσεις: 3

#2 Δημοσίευση: 5 Δεκεμβρίου 2014

Αρχική δημοσίευση #1:
Κύριε Στεργίου, σας συγχαίρω για την πολύ την κίνηση που κάνετε. Εύχομαι σε όλους σας στο Κέντρο Ζωής, να απολαύσετε ένα ζεστό ΓΕΥΜΑ με τις καλύτερες ευχές μας για Καλά Χριστούγεννα και ένα 2015 ποιο αισιόδοξο.ΥΓ. οκ το SMS ...

Αγαπητή φίλη,

σε ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές και για την στήριξη!

Αντεύχομαι καλές γιορτές και ένα 2015 με μεγαλύτερη πίστη στις καλύτερες αρετές του καθένα μας!

Φιλικά
Νίκος Στεργίου

  • Απάντηση

χαρά
Μέλος

Εγγραφή: 10/1/2014
Δημοσιεύσεις: 288

#3 Δημοσίευση: 5 Δεκεμβρίου 2014

Αρχική δημοσίευση #2:
Αγαπητή φίλη, σε ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές και για την στήριξη! Αντεύχομαι καλές γιορτές και ένα 2015 με μεγαλύτερη πίστη στις καλύτερες αρετές του καθένα μας! ΦιλικάΝίκος Στεργίου ...

Κύριε Στεργίου, Ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σας. Μακάρι το 2015 να βγάλει τις καλύτερες αρετές όλου του κόσμου!!! Να είστε όλοι καλά.

  • Απάντηση

efi4
Μέλος

Εγγραφή: 7/3/2013
Δημοσιεύσεις: 277

#4 Δημοσίευση: 5 Δεκεμβρίου 2014

Και από εμένα ένα SMS και πολλές ευχές για καλά Χριστούγεννα

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σύνδεσμοι διαφημιζομένων

Σήμερα στο iatronet.gr

Τι δείχνουν τα τεστ κορωνοϊού στην Ελλάδα: Χωρίς συμπτώματα 1 στους 3 θετικούς στον ιόΤι δείχνουν τα τεστ κορωνοϊού στην Ελλάδα: Χωρίς συμπτώματα 1 στους 3 θετικούς στον ιό

Μελέτη μοριακών βιολόγων σε δείγμα 15.000 ατόμων που έκαναν τεστ για τον ιό στα εργαστήρια της "Βιοϊατρικής".... Περισσότερα »

Κορωνοϊός: 28 νέα κρούσματα, κανένας νέος θάνατοςΚορωνοϊός: 28 νέα κρούσματα, κανένας νέος θάνατος

Τα 7 είναι εισαγόμενα, τα 10 από την Ξάνθη, 2 από την Καστοριά, 2 από τη Ροδόπη, 3 από τη Δράμα, 1 από την Κοζάνη, 2 από τη Λάρισα και 1 από την Αττική.... Περισσότερα »

Στο 0,2 ο δείκτης R 0 μετάδοσης κορωνοϊού στην ΕλλάδαΣτο 0,2 ο δείκτης R 0 μετάδοσης κορωνοϊού στην Ελλάδα

Τι αναφέρεται στην έκθεση για τα εισαγόμενα κρούσματα και τον αριθμό των τεστ για διάγνωση νέων λοιμώξεων από τον ιό.... Περισσότερα »

Το "ηλεκτρονικό εισιτήριο" για ραντεβού στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥΤο "ηλεκτρονικό εισιτήριο" για ραντεβού στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ

Αναλυτικές οδηγίες για το νέο σύστημα του Οργανισμού, με το οποίο επιχειρείται να μειωθούν οι αναμονές και η ταλαιπωρία για προμήθεια φαρμάκων υψηλού ... Περισσότερα »

Διαδικτυακή ημερίδα iatronet gr για τον ΔιαβήτηVideo - Διαδικτυακή ημερίδα iatronet gr για τον Διαβήτη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 20/6, σε studio υψηλών προδιαγραφών, η διαδικτυακή ημερίδα του iatronet.gr με τίτλο "Διαβήτης και σύγχρονες προσεγγίσεις". Επρόκειτο για την 9η κατά σειρά ημερίδα ... Δείτε το video

Προβολή
© iatronet.gr 1999-2020  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης
close

Ακολουθήστε το κανάλι μας στο YouTube