Μεταμορφώστε το “ταμπού”…. Διώξτε τις σκέψεις

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015
συλλογοσ ατομων με νοσο του crohn και ελκωδη κολιτιδα ελλαδασ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νόσων του Εντέρου (ΙΦΝΕ), που “γιορτάζεται” στις 19 Μαΐου, ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας ξεκινά καμπάνια ενημέρωσης και σας καλεί να… παίξετε μαζί μας, με σκοπό να γνωρίσουμε στο ευρύ κοινό τις παθήσεις μας και να βοηθήσουμε τους ασθενείς να βγουν από την απομόνωσή τους.

Σας καλούμε λοιπόν να μεταμορφώσετε το χαρτί υγείας (κάτι τόσο παρεξηγημένο, αλλά άκρως απαραίτητο στην καθημερινότητά μας) σε οτιδήποτε σας υπαγορεύει η φαντασία σας και να βγείτε με αυτό μία selfie φωτογραφία, μόνοι σας ή με τους φίλους σας.

Στη συνέχεια ακολουθήστε τα ακόλουθα βήματα:

1. Κάντε like στη σελίδα του συλλόγου μας “Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας” (www.facebook.com/Hellescc) στο Facebook.

2. Δημοσιεύστε τη φωτογραφία σας στη σελίδα του συλλόγου μας “Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας” (www.facebook.com/Hellescc) στο Facebook.

3. Ανοίξτε τη φωτογραφία που μόλις δημοσιεύσατε και κοινοποιήστε τη στο χρονολόγιό σας.

4. Προσκαλέστε τουλάχιστον 2 φίλους σας να βγουν σε μια ανάλογη φωτογραφία πληκτρολογώντας @ και το όνομα αυτού που θέλετε να κάνει το ίδιο!

Τη φωτογραφία σας, όπως και όλες οι υπόλοιπες της καμπάνιας, μπορείτε να τη δείτε και να τη θαυμάσετε (βάζοντας και το δικό σας like) στο άλμπουμ “Φωτογραφίες του χρήστη Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας”.

Αν πάλι δεν διαθέτετε λογαριασμό στο Facebook και θέλετε να πάρετε μέρος στην καμπάνια μας μπορείτε να στείλετε στο e-mail του συλλόγου ([email protected]) τις φωτογραφίες και το όνομά σας κι εμείς θα αναλάβουμε να τις κοινοποιήσουμε μέσω της σελίδας του συλλόγου μας.

Με την κίνηση αυτή βοηθάτε τον σύλλογό μας στην προσπάθειά του να ενημερώσει για την ύπαρξη των παθήσεών μας και παράλληλα να στείλετε ένα μήνυμα συμπαράστασης προς τους ασθενείς. Χρησιμοποιήστε λοιπόν τη φαντασία και το χιούμορ σας, δημιουργήστε ένα θέμα με το χαρτί υγείας και φωτογραφηθείτε με αυτό.

Η φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα like στο Facebook στο τέλος της καμπάνιας θα βραβευθεί.

Κάθε κλικ του φωτογραφικού φακού κι ένα… κλικ συμπαράστασης στους ασθενείς με ΙΦΝΕ.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Πολύ καλό!!

Θα το κάνουμε ασφαλώς! Με τέτοιες ενέργειες δημοσιοποιείται καλύτερα ένα πρόβλημα.

Φανταστική ιδέα!!! Πολύ έξυπνος τρόπος ευαισθητοποίησης του κόσμου. Αύριο θα κάνουμε με τον γιό μου κάτι και θα σας το στείλουμε!


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ