Πρόγραμμα εκπαίδευσης και αυτοδιαχείρισης Ιανουάριος-Μάρτιος 2018

Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.) επαναλαμβάνει το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Αυτοδιαχείρισης για άτομα με Ρευματικά Νοσήματα, μετά...

Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017, 07:42
ελληνική εταιρεία αντιρευματικού αγώνα (ελ.ε.αν.α.)

Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.) επαναλαμβάνει το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Αυτοδιαχείρισης για άτομα με Ρευματικά Νοσήματα, μετά από την μεγάλη απήχηση που είχε στα μέλη μας. Το Πρόγραμμα ξεκινά στις 11 Ιανουαρίου 2018 και ολοκληρώνεται στις 29 Μαρτίου 2018, ενώ η ομάδα που θα αποτελείται από δώδεκα άτομα στο μέγιστο, θα συναντιέται κάθε Πέμπτη, 16:00-17.30, στα γραφεία της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.. Η συνάντηση διαρκεί 90 λεπτά και συντονίζεται από μέλη του συλλόγου που έχουν τα ίδια κάποιο ρευματικό νόσημα και εμπειρία σε καλές πρακτικές διαχείρισης, καθώς και από τον ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή Σαμαρά Κωνσταντίνο. Πλην της συνάντησης γνωριμίας και της συνάντησης ολοκλήρωσης, οι υπόλοιπες δέκα συναντήσεις φιλοξενούν έναν εισηγητή με εμπειρία σε υπηρεσίες και δραστηριότητες που μπορούν να φανούν χρήσιμες σε ένα άτομο με ρευματικό νόσημα (ρευματολόγος, φυσικοθεραπευτής, ψυχολόγος, εργοθεραπευτής, διατροφολόγος, φυσίατρος, ειδικοί εκπαιδευτές- θεραπευτές κ.α.)

Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα αφορά στην παρακολούθηση όλων των ενοτήτων και την σταθερή και ενεργητική συνεισφορά στην ομάδα. Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται αποκλειστικά για μεμονωμένες ενότητες, αυτές αναπτύσσονται σε ειδικές ημερίδες.

Για την εγγραφή σας στο Πρόγραμμα, μπορείτε να καλείτε στη γραμματεία της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. στο 210 8847268, Δευτέρα με Παρασκευή 10:00- 16:00.

Εγγραφές θα πραγματοποιούνται ως και την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ