Ομάδα Νικητών…

Είναι κάποιοι μαχητές της ζωής, των οποίων τις μάχες δεν τις μαθαίνουμε ποτέ…γιατί οι άνθρωποι που τις έδωσαν μοιάζουν συνηθισμένοι, καθημερινοί. Οι...

Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2020, 12:52
karkinaki

Είναι κάποιοι μαχητές της ζωής, των οποίων τις μάχες δεν τις μαθαίνουμε ποτέ…γιατί οι άνθρωποι που τις έδωσαν μοιάζουν συνηθισμένοι, καθημερινοί. Οι άνθρωποι που βρίσκονται αντιμέτωποι με την ασθένεια του καρκίνου, είναι οι σύγχρονοι μαχητές της ζωής και σε αυτούς οφείλουμε στήριξη με πράξεις.
«Survivor», στη γλώσσα των ανθρώπων με εμπειρία καρκίνου, θα πει ότι για πέντε χρόνια δεν υπήρξε υποτροπή, μετάσταση ή νέος καρκίνο. «Survivor» θα πει επέζησα και διεκδικώ να είμαι στην κοινωνία, στην εργασία, στις παρέες, στις σπουδές, στην ζωή…

Το ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ, το «ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ» και το “Win Cancer” ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν δωρεάν ομάδα προσωπικής ανάπτυξης ψυχοθεραπείας για νεαρούς ενήλικες survivors ηλικίας 18 έως 30 ετών.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να συναντήσετε άλλους νικητές που θέλουν να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους και να μοιραστούν πληροφορίες για την ζωή μετά τον καρκίνο. Η ομάδα θεραπείας είναι ενας τρόπος συνάντησης με άλλους επιζώντες του καρκίνου στην οποία μιλώντας και μεταφέροντας τις εμπειρίες σας, μπορεί να σας δώσει σημαντικές πληροφορίες, γνώση και ελπίδα.

Παρόλο που μπορείτε να λάβετε πολλή υποστήριξη από την οικογένειά σας και τους φίλους σας, μπορεί να νιώθετε πως πρέπει να προστατεύσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και δεν θέλετε να τους αναστατώνετε ή και να στενοχωρείτε με συζητήσεις που αφορούν τον καρκίνο. Οι άλλοι επιζώντες που έχουν ή είχαν καρκίνο, θα σας ακούσουν με έναν διαφορετικό τρόπο, από ότι οι φίλοι ή η οικογένεια σας.

ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: Καρκινάκι, Triaena Business Center, Μεσογείων 15 (1ος όροφος).
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-7499306 7499304
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ: Χριστίνα Μητσοπούλου, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια
Χριστίνα Φαιτάκη, Ψυχοθεραπεύτρια
ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ: Τρίτη 18:00 - 19:30
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΔΩΡΕΑΝ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ: 5/3/2020

Η ομάδα ξεκινά τις συναντήσεις την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον σας στο email: [email protected] και στο [email protected]

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ