Εθελοντές στην μάχη κατά του κορωνοϊού

Αυτό που προκαλεί ευχάριστη έκπληξη τις δύσκολες αυτές ημέρες που ζούμε είναι το γεγονός ότι πολλοί εθελοντές ρίχονται στην μάχη κατά του κορωνοιού...

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020, 14:25
Τροποποίηση: Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020, 14:27

Διαχειριστής

Αυτό που προκαλεί ευχάριστη έκπληξη τις δύσκολες αυτές ημέρες που ζούμε είναι το γεγονός ότι πολλοί εθελοντές ρίχονται στην μάχη κατά του κορωνοιού, αποδεικνύοντας ότι ακόμη υπάρχει ζωντανή και ενεργή θέληση για προσφορά βοήθειας στους ανθρώπους που αδυνατούν να αυτοεξυπηρετηθούν.

Πράγματι, όπως μαθαίνουμε, πολλοί είναι αυτοί που μέσα από οργανώσεις δραστηριοποιούνται για να προσφέρουν βοήθεια στους ηλικιωμένους και τους άπορους, όλους αυτούς που δεν μπορούν να βοηθήσουν τους εαυτούς τους.

Είναι πραγματικά συγκινητικό να βλέπεις ανθρώπους να θυσιάζουν από τον ελεύθερό τους χρόνο για να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, έχοντας παράλληλα να αντιμετωπίσουν και τον αυξημένο κίνδυνο να νοσήσουν. Σε όλους αυτούς, λοιπόν, στην κυριολεξία βγάζουμε το καπέλο και υποκλινόμαστε.

Μέσα σε όλη αυτή την φασαρία που επικρατεί τις μέρες αυτές, μια φωτεινή χαραμάδα δείχνει ότι υπάρχει πάντα ζωντανή ελπίδα. Απόδειξη πως η εκδήλωση ανθρωπιάς μπορεί να λάβει χώρα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ