Ψύχραιμα ερωτήματα

Λίγο μετά την ανακοίνωση της προληπτικής διακοπής της χορήγησης του εμβολίου της AstraZeneca ξέσπασε ανελέητος πόλεμος στο διαδίκτυο περί του ποιοι...

Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021, 09:32
tired

Λίγο μετά την ανακοίνωση της προληπτικής διακοπής της χορήγησης του εμβολίου της AstraZeneca ξέσπασε ανελέητος πόλεμος στο διαδίκτυο περί του ποιοι είπαν την αλήθεια στο λαό και ποιοι ασέλγησαν πάνω στην ανθρώπινη ζωή.

Οι θεωρίες έδωσαν και πήραν, η καλλιέργεια πανικού και φόβου πήρε κεφάλι και όλοι όσοι πόνταραν σε ενδεχόμενη αποτυχία των εμβολίων τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Περίπου αυτά συμβαίνουν από την Δευτέρα και κανείς δεν μπήκε στον κόπο να εξηγήσει στον κόσμο γιατί συνέβησαν όλα αυτά και γιατί παρουσιάστηκαν κάποιες παρενέργειες στο προαναφερθέν εμβόλιο παρά τις διενεργούμενες κλινικές μελέτες.

Σίγουρα οι μέχρι τώρα εξηγήσεις που δόθηκαν δεν θα μπορούσαν να πείσουν όσους έχουν κάνει ήδη το εμβόλιο της AstraZeneca.

Όμως προς τι ο πανικός; Και σε τελική ανάλυση, μια προληπτική λόγω πρωτοκόλλου διακοπή όταν εμφανίζονται κάποια περιστατικά παρενεργειών γιατί θα πρέπει να μας πανικοβάλλει;

Και σε τελευταία ανάλυση, πρώτη φορά συμβαίνει αυτό με την εμφάνιση κάποιων μεμονωμένων παρενεργειών;

Αυτά είναι μερικά από τα πιο ψύχραιμα ερωτήματα την στιγμή που πολλοί συνάνθρωποί μας που έχουν κάνει ήδη το εμβόλιο της AstraZeneca ανησυχούν.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ