Την Κυριακή το απόγευμα ήμουν στο κρεβάτι και έβλεπα τηλεόραση. Ξαφνικά ένιωσα μια ζαλάδα, βούλωσαν τα αυτιά μου. Αυτό διήρκεσε και την Δευτέρα όπου...
Την Κυριακή το απόγευμα ήμουν στο κρεβάτι και έβλεπα τηλεόραση. Ξαφνικά ένιωσα μια ζαλάδα, βούλωσαν τα αυτιά μου. Αυτό διήρκεσε και την Δευτέρα όπου παρατήρησα κάτι περίεργο με την όραση. Δεν ξέρω πως να το πω . Είναι σαν να δυσκολεύομαι να συγκεντρωθω, σαν brain fog αν χρησιμοποιώ σωστά τον όρο. Συνεχίζεται έως και σήμερα Παρασκευή. Τα κύρια συμπτώματα είναι αίσθηση ζάλης αλλά όχι ότι ο κόσμος γυρίζει, δυσκολία συγκέντρωσης, ώρες ώρες αδυναμία στα πόδια
Ζω την ζωή μου κανονικά ωστόσο επηρεάζεται πολύ η ποιότητα ζωής της ημέρας μου. Επίσης όταν ξυπνάω νομίζω είμαι καλύτερα. Μετά από περπάτημα το νιώθω πιο έντονα. Υποψιάζομαι ότι ίσως είναι από το άγχος καθώς 2 μέρες πριν ξεκινήσουν είχα επί 1 μηνα έντονο πολύ έντονο άγχος λόγο της εξεταστικής. Απ την άλλη πάλι με φοβίζει λίγο αυτό με την όραση, αν και δεν έχω κάποιο από τα συμπτώματα κλειδί για κατι επικίνδυνο οπως διπλοτυπία. Π.χ απλώς δυσκολεύομαι να συγκεντρωθω στον πίνακα ή όταν περπατάω στο δρόμο. Θα εκτιμούσα πολύ ορισμένες συμβουλές για το αν είναι καθαρά άγχος ή θα ήταν καλό να επισκεφθώ κάποιον ειδικό γιατί δεν ξέρω που συγκεκριμένα να απευθυνθώ. Ευχαριστώ πολύ