”ΔιασφαλίΖΩ την υγεία του παιδιού μου”

Το Κ.Ε.Φ.Ι., σε μία ακόμη προσπάθεια για την ενημέρωση των πολιτών επιθυμεί να επικεντρωθεί μεταξύ άλλων και στην ενημέρωση των γονέων για τον ιό HPV...

Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020, 17:32
Κ.Ε.Φ.Ι.

Το Κ.Ε.Φ.Ι., σε μία ακόμη προσπάθεια για την ενημέρωση των πολιτών επιθυμεί να επικεντρωθεί μεταξύ άλλων και στην ενημέρωση των γονέων για τον ιό HPV και τον ρόλο του εμβολιασμού τόσο σε κορίτσια όσο και σε αγόρια.

Για το λόγο αυτό διοργανώνει Ημερίδα ενημέρωσης στο Ελληνικό Ινστιτούτο ΠΑΣΤΕΡ την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 17:00-21:00. Σύμμαχοι στον αγώνα αυτό είναι οι γιατροί ογκολόγοι- γυναικολόγοι που θα μας ενημερώσουν για τα εμβόλια, σε ποιους απευθύνονται, τη σπουδαιότητα να εμβολιάζονται και τα δύο φύλα, που οφείλεται ο ιός πριν χρειαστεί να φτάσουμε στο ερώτημα πώς αντιμετωπίζετε.
Βασιζόμαστε και προβληματιζόμαστε σε δεδομένα χωρών που κατάφεραν να μηδενίσουν τα ποσοστά διάγνωσης του συγκεκριμένου ιού, αλλά και σε μία προσπάθεια να κάνουμε τον εμβολιασμό τρόπος ζωής.

Στοχεύουμε σε εμβολιασμένα κορίτσια και αγόρια, σε υγιείς γυναίκες. Είναι καθήκον μας να προστατέψουμε τα παιδιά μας, είναι καθήκον μας να γνωρίζουμε και να προλαμβάνουμε.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ