Το Βήμα του ΑσθενήΕκδηλώσεις - ΔράσειςΔιάφορες εκδηλώσεις

”ΔιασφαλίΖΩ την υγεία του παιδιού μου”

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 8806 επισκέπτες - 0 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

Κ.Ε.Φ.Ι.
Μέλος

Εγγραφή: 19/9/2014
Δημοσιεύσεις: 9

Δημοσίευση: 8 Ιανουαρίου 2020

Το Κ.Ε.Φ.Ι., σε μία ακόμη προσπάθεια για την ενημέρωση των πολιτών επιθυμεί να επικεντρωθεί μεταξύ άλλων και στην ενημέρωση των γονέων για τον ιό HPV και τον ρόλο του εμβολιασμού τόσο σε κορίτσια όσο και σε αγόρια.

Για το λόγο αυτό διοργανώνει Ημερίδα ενημέρωσης στο Ελληνικό Ινστιτούτο ΠΑΣΤΕΡ την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 17:00-21:00. Σύμμαχοι στον αγώνα αυτό είναι οι γιατροί ογκολόγοι- γυναικολόγοι που θα μας ενημερώσουν για τα εμβόλια, σε ποιους απευθύνονται, τη σπουδαιότητα να εμβολιάζονται και τα δύο φύλα, που οφείλεται ο ιός πριν χρειαστεί να φτάσουμε στο ερώτημα πώς αντιμετωπίζετε.
Βασιζόμαστε και προβληματιζόμαστε σε δεδομένα χωρών που κατάφεραν να μηδενίσουν τα ποσοστά διάγνωσης του συγκεκριμένου ιού, αλλά και σε μία προσπάθεια να κάνουμε τον εμβολιασμό τρόπος ζωής.

Στοχεύουμε σε εμβολιασμένα κορίτσια και αγόρια, σε υγιείς γυναίκες. Είναι καθήκον μας να προστατέψουμε τα παιδιά μας, είναι καθήκον μας να γνωρίζουμε και να προλαμβάνουμε.

  • Απάντηση

Απαντήσεις

tired
Μέλος

Εγγραφή: 21/11/2014
Δημοσιεύσεις: 1379

#1 Δημοσίευση: 9 Ιανουαρίου 2020

Καλημέρα σας!

Πολύ σημαντική και ενδιαφέρουσα η καμπάνιά σας. Βοηθά κατά μεγάλο ποσοστό στην ενημέρωση των ασθενών και των οικείων τους για τον εν λόγω ιό. Θα είμαι εκεί.

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σύνδεσμοι διαφημιζομένων

Σήμερα στο iatronet.gr

Κορωνοϊός: Μάσκα και τη μετά το εμβόλιο εποχήΚορωνοϊός: Μάσκα και τη μετά το εμβόλιο εποχή

Η επιστροφή στην κανονικότητα απαιτεί την ευρεία αποδοχή και υιοθέτησή της σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας, σημειώνουν οι ειδικοί.... Περισσότερα »

Πράγματα που δεν ξέρετε για τη θερμοκρασία του σώματοςΠράγματα που δεν ξέρετε για τη θερμοκρασία του σώματος

Τι μπορούμε να μάθουμε από την θερμοκρασία του σώματός μας; Και μήπως υπάρχουν πληροφορίες σχετικές με αυτήν που δεν είχαμε φανταστεί;... Περισσότερα »

Τι είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας για το lockdownΤι είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας για το lockdown

Πώς σχολίασε την ανάγκη για λήψη νέων μέτρων και τι επισήμανε για τις σκέψεις που επικρατούν στα μέλη της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων.... Περισσότερα »

Πονοκέφαλος: Ποια είναι τα σημάδια ότι χρειάζομαι άμεσα ιατρική βοήθειαΠονοκέφαλος: Ποια είναι τα σημάδια ότι χρειάζομαι άμεσα ιατρική βοήθεια

Τα ευχάριστα νέα είναι, ότι το 90 τοις εκατό των πονοκεφάλων είναι “αθώοι”, δηλαδή δεν είναι επικίνδυνοι για την υγεία μας.... Περισσότερα »

Νέα θεραπευτικά δεδομένα στην πολλαπλή σκλήρυνσηVideo - Νέα θεραπευτικά δεδομένα στην πολλαπλή σκλήρυνση

Η Μαρία Αναγνωστούλη Επίκουρη Καθηγήτρια Νευρολογίας, Υπεύθυνη Ερευνητικού Εργαστηρίου Ανοσογενετικής, 1ης Παν/κής Νευρολογικής Κλινικής, ΕΚΠΑ, Αιγινήτειο Νοσοκομείο επισημαίνει ότι σήμερα οι ειδικοί ... Δείτε το video

Προβολή
© iatronet.gr 1999-2020  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης
close

Ακολουθήστε το κανάλι μας στο YouTube