Το Βήμα του ΑσθενήΕκδηλώσεις - ΔράσειςΗμερίδες Βήματα Ασθενών

Διαδικτυακές ημερίδες

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 5262 επισκέπτες - 3 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

Διαχειριστής
Διαχειριστής

Εγγραφή: 1/6/2013
Δημοσιεύσεις: 1221

Δημοσίευση: 20 Μαΐου 2020
Τροποποίηση: 20 Μαΐου 2020

Αφορά: Νεανικός Διαβήτης, Διαβήτης τύπου ΙΙ, Διαβήτης τύπου Ι

Ολοένα και περισσότερες ημερίδες πραγματοποιούνται διαδικτυακά λόγω κορωνοιού, δείγμα ότι παρά την πανδημία το ενδιαφέρον δεν εξαντλείται αφού υπάρχει η δυνατότητα μέσω του live streaming να παρακολουθήσει κανείς τις ημερίδες αυτές.

Η παρακολούθηση λοιπόν από απόσταση ισχύει για την εποχή που διανύουμε, με δεδομένο ότι οι συναθροίσεις δεν επιτρέπονται.

Και εμείς, με την σειρά μας, θα συνεχίσουμε τις ημερίδες, πραγματοποιώντας μετά τις πολύ πετυχημένες οκτώ ημερίδες - Βήματα Ασθενών - μια νέα ημερίδα, η οποία θα αφορά τον διαβήτη. Η ημερίδα αναμένεται να πράγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου και μέχρι τότε θα σας ενημερώνουμε σχετικά.

Η ζωή συνεχίζεται λοιπόν, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες, με μάσκες και αντισηπτικά, με πολλά μέτρα προφύλαξης αλλά πάνω απ΄όλα με απόσταση. Η κανονικότητα επανέρχεται σιγά - σιγά, το ίδιο όπως και οι δραστηριότητες σε οποιονδήποτε τομέα.

Ημερίδες λοιπόν διαδικτυακά, γιατί με αυτό τον τρόπο δεν παύουμε να ενεργοποιούμαστε στην καθημερινότητα. Οι σύλλογοι ασθενών και γενικότερα οι ασθενείς έχουν περισσότερη ανάγκη τις ημερίδες αυτές καθώς μπορούν να συνεχίσουν να ενημερώνονται για θέματα που τους αφορούν.

Σύντομα λοιπόν αναμένουμε να σας έχουμε κοντά μας στην ημερίδα για τον διαβήτη που τόσο ενδιαφέρει. Γιατί η ζωή συνεχίζεται με τα προβλήματά της και η ενημέρωση εξακολουθεί να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

  • Απάντηση

Απαντήσεις

fzai
Μέλος

Εγγραφή: 20/5/2014
Δημοσιεύσεις: 988

#1 Δημοσίευση: 20 Μαΐου 2020

Καλημέρα σας!

Πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός πραγματοποίησης μιας ακόμη ημερίδας από το iatronet.gr. Οι ημερίδες βοηθούν στην πληροφόρηση που τόσο την έχουμε ανάγκη ειδικά αυτή την εποχή. Ασφαλώς και θα την παρακολουθήσω και μάλιστα με μεγάλο ενδιαφέρον.

Πάνω απ΄όλα προέχει η ενημέρωση και η γνώση για όλα όσα διαδραματίζονται στην σημερινή πραγματικότητα που λόγω του κορωνοιού είναι περίπλοκη από όλες τις απόψεις.

  • Απάντηση

chr.pap
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 1039

#2 Δημοσίευση: 20 Μαΐου 2020

Έστω και έτσι σε κάτι μπορούμε να ωφεληθούμε από τις ημερίδες μέσω διαδικτύου. Ο διαβήτης είναι μία σαβαρή πάθηση και θα πρέπει να υπάρχει συνεχής ενημέρωση γύρω από τα νέα δεδομένα.

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σύνδεσμοι διαφημιζομένων

Σήμερα στο iatronet.gr

ΕΛΣΤΑΤ: 3.220 περισσότεροι νεκροί σε έναν μήναΕΛΣΤΑΤ: 3.220 περισσότεροι νεκροί σε έναν μήνα

Η έκθεση αφορά το διάστημα από την αρχή Νοεμβρίου έως την αρχή Δεκεμβρίου, όταν τα νοσοκομεία κατακλύζονταν από ασθενείς με CoViD-19.... Περισσότερα »

516 νέες λοιμώξεις από κορωνοϊό - 27 ακόμη θάνατοι516 νέες λοιμώξεις από κορωνοϊό - 27 ακόμη θάνατοι

Από τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα από τον ΕΟΔΥ, τα 230 αφορούν την Αττική και τα 43 τη Θεσσαλονίκη.... Περισσότερα »

Αθηνά Λινού στο Iatronet: Πιθανή νέα έξαρση της επιδημίας τον ΦεβρουάριοΑθηνά Λινού στο Iatronet: Πιθανή νέα έξαρση της επιδημίας τον Φεβρουάριο

Ανεπαρκή τα τεστ που διενεργούνται. Όσο λιγότερα είναι τα μέτρα, τόσο περισσότερα είναι τα κρούσματα.... Περισσότερα »

Υγεία: Πώς να θέσουμε ρεαλιστικούς στόχουςΥγεία: Πώς να θέσουμε ρεαλιστικούς στόχους

Επειδή μπορεί να έχετε βαρεθεί να βάζετε στόχους, να απογοητεύεστε και να τα παρατάτε, ας δούμε πώς θα τα καταφέρετε αυτή τη φορά.... Περισσότερα »

Απολογισμός του 4ου Pharma Transformation – Covid-19 Deep diveVideo - Απολογισμός του 4ου Pharma Transformation – Covid-19 Deep dive

Σε μία κρίσιμη συγκυρία και εν μέσω της σοβαρής κρίσης Δημόσιας Υγείας που βιώνει η χώρα και ο πλανήτης, το Iatronet.gr διοργάνωσε – για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά – τo Συνέδριο Pharma Transformation. Κατά ... Δείτε το video

Προβολή
© iatronet.gr 1999-2020  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης
close

Ακολουθήστε το κανάλι μας στο YouTube