Το Βήμα του ΑσθενήΕκδηλώσεις - ΔράσειςΗμερίδες Βήματα Ασθενών

Διαδικτυακές ημερίδες

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 7796 επισκέπτες - 0 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

Διαχειριστής
Διαχειριστής

Εγγραφή: 1/6/2013
Δημοσιεύσεις: 1209

Δημοσίευση: 20 Μαΐου 2020
Τροποποίηση: 20 Μαΐου 2020

Αφορά: Νεανικός Διαβήτης, Διαβήτης τύπου ΙΙ, Διαβήτης τύπου Ι

Ολοένα και περισσότερες ημερίδες πραγματοποιούνται διαδικτυακά λόγω κορωνοιού, δείγμα ότι παρά την πανδημία το ενδιαφέρον δεν εξαντλείται αφού υπάρχει η δυνατότητα μέσω του live streaming να παρακολουθήσει κανείς τις ημερίδες αυτές.

Η παρακολούθηση λοιπόν από απόσταση ισχύει για την εποχή που διανύουμε, με δεδομένο ότι οι συναθροίσεις δεν επιτρέπονται.

Και εμείς, με την σειρά μας, θα συνεχίσουμε τις ημερίδες, πραγματοποιώντας μετά τις πολύ πετυχημένες οκτώ ημερίδες - Βήματα Ασθενών - μια νέα ημερίδα, η οποία θα αφορά τον διαβήτη. Η ημερίδα αναμένεται να πράγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου και μέχρι τότε θα σας ενημερώνουμε σχετικά.

Η ζωή συνεχίζεται λοιπόν, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες, με μάσκες και αντισηπτικά, με πολλά μέτρα προφύλαξης αλλά πάνω απ΄όλα με απόσταση. Η κανονικότητα επανέρχεται σιγά - σιγά, το ίδιο όπως και οι δραστηριότητες σε οποιονδήποτε τομέα.

Ημερίδες λοιπόν διαδικτυακά, γιατί με αυτό τον τρόπο δεν παύουμε να ενεργοποιούμαστε στην καθημερινότητα. Οι σύλλογοι ασθενών και γενικότερα οι ασθενείς έχουν περισσότερη ανάγκη τις ημερίδες αυτές καθώς μπορούν να συνεχίσουν να ενημερώνονται για θέματα που τους αφορούν.

Σύντομα λοιπόν αναμένουμε να σας έχουμε κοντά μας στην ημερίδα για τον διαβήτη που τόσο ενδιαφέρει. Γιατί η ζωή συνεχίζεται με τα προβλήματά της και η ενημέρωση εξακολουθεί να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

  • Απάντηση

Απαντήσεις

fzai
Μέλος

Εγγραφή: 20/5/2014
Δημοσιεύσεις: 977

#1 Δημοσίευση: 20 Μαΐου 2020

Καλημέρα σας!

Πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός πραγματοποίησης μιας ακόμη ημερίδας από το iatronet.gr. Οι ημερίδες βοηθούν στην πληροφόρηση που τόσο την έχουμε ανάγκη ειδικά αυτή την εποχή. Ασφαλώς και θα την παρακολουθήσω και μάλιστα με μεγάλο ενδιαφέρον.

Πάνω απ΄όλα προέχει η ενημέρωση και η γνώση για όλα όσα διαδραματίζονται στην σημερινή πραγματικότητα που λόγω του κορωνοιού είναι περίπλοκη από όλες τις απόψεις.

  • Απάντηση

chr.pap
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 1030

#2 Δημοσίευση: 20 Μαΐου 2020

Έστω και έτσι σε κάτι μπορούμε να ωφεληθούμε από τις ημερίδες μέσω διαδικτύου. Ο διαβήτης είναι μία σαβαρή πάθηση και θα πρέπει να υπάρχει συνεχής ενημέρωση γύρω από τα νέα δεδομένα.

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σύνδεσμοι διαφημιζομένων

Σήμερα στο iatronet.gr

Οι χάρτες του κορωνοϊού σε Αθήνα - ΘεσσαλονίκηΟι χάρτες του κορωνοϊού σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Πώς αποτυπώνεται η πορεία της επιδημίας στις δύο μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις.... Περισσότερα »

Τσιόδρας: Έως 100% η πληρότητα των ΜΕΘ CoViD-19!Τσιόδρας: Έως 100% η πληρότητα των ΜΕΘ CoViD-19!

Έχει φτάσει στο "κόκκινο" στη Δυτική Μακεδονία. Το 7% των νοσηλευόμενων είναι ηλικίας 35 έως 44 ετών και το 8,8% από 45 έως 54 ετών.... Περισσότερα »

40.000 ενεργά κρούσματα κορωνοϊού στην Αττική, δείχνουν τα λύματα της Ψυττάλειας40.000 ενεργά κρούσματα κορωνοϊού στην Αττική, δείχνουν τα λύματα της Ψυττάλειας

Η ανάλυσή τους δίνει την εικόνα τρεις με τέσσερις μέρες πιο νωρίς, σε σχέση με τις επίσημες ανακοινώσεις των νέων λοιμώξεων.... Περισσότερα »

Είναι τα σχολεία εστίες υπερμετάδοσης κορωνοϊού;Είναι τα σχολεία εστίες υπερμετάδοσης κορωνοϊού;

Τι δείχνουν τα στοιχεία από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ και πώς αξιολογούνται από επιστημονική ομάδα του ΕΚΠΑ.... Περισσότερα »

Νέα θεραπευτικά δεδομένα στην πολλαπλή σκλήρυνσηVideo - Νέα θεραπευτικά δεδομένα στην πολλαπλή σκλήρυνση

Η Μαρία Αναγνωστούλη Επίκουρη Καθηγήτρια Νευρολογίας, Υπεύθυνη Ερευνητικού Εργαστηρίου Ανοσογενετικής, 1ης Παν/κής Νευρολογικής Κλινικής, ΕΚΠΑ, Αιγινήτειο Νοσοκομείο επισημαίνει ότι σήμερα οι ειδικοί ... Δείτε το video

Προβολή
© iatronet.gr 1999-2020  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης
close

Ακολουθήστε το κανάλι μας στο YouTube