Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020
Τροποποίηση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020

Διαχειριστής

Ολοένα και περισσότερες ημερίδες πραγματοποιούνται διαδικτυακά λόγω κορωνοιού, δείγμα ότι παρά την πανδημία το ενδιαφέρον δεν εξαντλείται αφού υπάρχει η δυνατότητα μέσω του live streaming να παρακολουθήσει κανείς τις ημερίδες αυτές.

Η παρακολούθηση λοιπόν από απόσταση ισχύει για την εποχή που διανύουμε, με δεδομένο ότι οι συναθροίσεις δεν επιτρέπονται.

Και εμείς, με την σειρά μας, θα συνεχίσουμε τις ημερίδες, πραγματοποιώντας μετά τις πολύ πετυχημένες οκτώ ημερίδες - Βήματα Ασθενών - μια νέα ημερίδα, η οποία θα αφορά τον διαβήτη. Η ημερίδα αναμένεται να πράγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου και μέχρι τότε θα σας ενημερώνουμε σχετικά.

Η ζωή συνεχίζεται λοιπόν, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες, με μάσκες και αντισηπτικά, με πολλά μέτρα προφύλαξης αλλά πάνω απ΄όλα με απόσταση. Η κανονικότητα επανέρχεται σιγά - σιγά, το ίδιο όπως και οι δραστηριότητες σε οποιονδήποτε τομέα.

Ημερίδες λοιπόν διαδικτυακά, γιατί με αυτό τον τρόπο δεν παύουμε να ενεργοποιούμαστε στην καθημερινότητα. Οι σύλλογοι ασθενών και γενικότερα οι ασθενείς έχουν περισσότερη ανάγκη τις ημερίδες αυτές καθώς μπορούν να συνεχίσουν να ενημερώνονται για θέματα που τους αφορούν.

Σύντομα λοιπόν αναμένουμε να σας έχουμε κοντά μας στην ημερίδα για τον διαβήτη που τόσο ενδιαφέρει. Γιατί η ζωή συνεχίζεται με τα προβλήματά της και η ενημέρωση εξακολουθεί να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Έστω και έτσι σε κάτι μπορούμε να ωφεληθούμε από τις ημερίδες μέσω διαδικτύου. Ο διαβήτης είναι μία σαβαρή πάθηση και θα πρέπει να υπάρχει συνεχής ενημέρωση γύρω από τα νέα δεδομένα.

Καλημέρα σας!

Πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός πραγματοποίησης μιας ακόμη ημερίδας από το iatronet.gr. Οι ημερίδες βοηθούν στην πληροφόρηση που τόσο την έχουμε ανάγκη ειδικά αυτή την εποχή. Ασφαλώς και θα την παρακολουθήσω και μάλιστα με μεγάλο ενδιαφέρον.

Πάνω απ΄όλα προέχει η ενημέρωση και η γνώση για όλα όσα διαδραματίζονται στην σημερινή πραγματικότητα που λόγω του κορωνοιού είναι περίπλοκη από όλες τις απόψεις.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ