Διαδικτυακή Ημερίδα Iatronet.gr για τον Διαβήτη

Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020
Τροποποίηση: Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020

Διαχειριστής

To iatronet.gr, μετά τις πολύ επιτυχημένες οκτώ ημερίδες "Βήματα Ασθενών", διοργανώνει την 1η ημερίδα του έτους που θα απευθύνεται στο κοινό.

Το θέμα είναι «ΔΙΑΒΗΤΗΣ: Σύγχρονες προσεγγίσεις» και θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 διαδικτυακά.

Η επιστημονική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει γίνει από τον Δρ. Ανδρέα Μελιδώνη, Συντονιστή-Διευθυντή του Διαβητολογικού Τμήματος του METROPOLITAN HOSPITAL.

Στόχος της ημερίδας είναι η εκπαίδευση και ενημέρωση για τις σύγχρονες προσεγγίσεις στον διαβήτη, τα νέα δεδομένα και τις έρευνες.

Η ημερίδα θα μεταδοθεί απευθείας με live - streaming λόγω των έκτακτων συνθηκών.

Καλούμε τους συλλόγους ασθενεών και τα μέλη τους να την παρακολουθήσουν και ει δυνατόν να την αναμεταδώσουν.

Πρόκειται για μία ημερίδα που σίγουρα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς θα ασχοληθεί με μια πολύ σοβαρή ασθένεια - τον διαβήτη - και από την οποία μπορεί να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε απευθείας την ημερίδα (live - streaming) αλλά και το πρόγραμμα, θα δοθούν τις επόμενες ημέρες.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Καλημέρα σας!

Ο διαβήτης θεωρείται μία από τις πιο σοβαρές ασθένειες που ταλαιπωρεί εκατ. ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Οτι μαθαίνουμε για αυτόν λοιπόν, είναι πολύ χρήσιμο.

Καλή επιτυχία!

Ευχαριστούμε που συνεχίζετε ακόμη και εν μέσω της σοβαρής αυτής κρίσης να ενημερώνετε τους ασθενείς, τους συλλόγους και τα μέλη τους για την ασθένεια του διαβήτη που έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις.

Ασφαλώς και θα την παρακολουθήσω αλλά θα ενημερώσω και πολλούς άλλους!


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ