Επιτυχής η 9η διαδικτυακή ημερίδα - Βήματα Ασθενών - με θέμα τον διαβήτη

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η 9η κατά σειρά ημερίδα του iatronet. gr - Βήματα Ασθενών - που ως θέμα είχε τον διαβήτη και τις σύγχρονες προσεγγίσεις...

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020, 11:23
Τροποποίηση: Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020, 12:06

Διαχειριστής

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η 9η κατά σειρά ημερίδα του iatronet. gr - Βήματα Ασθενών - που ως θέμα είχε τον διαβήτη και τις σύγχρονες προσεγγίσεις.

Στόχος της ημερίδας ήταν η εκπαίδευση και ενημέρωση για τις σύγχρονες προσεγγίσεις στον διαβήτη, τα νέα δεδομένα και τις έρευνες.

Η ημερίδα μεταδόθηκε απευθείας με live - streaming.

Οι συνολικά τέσσερις ομιλητές που πλαισίωσαν με την παρουσία τους την ημερίδα, ανέλυσαν και παρουσίασαν όλες τις πλευρές της ασθένειας, αναφερόμενοι ταυτόχρονα στην σημασία του προδιαβήτη, τα νέα επιστημονικά και θεραπευτικά δεδομένα της ασθένειας, στον ρόλο της διατροφής αλλά και την συμβολή - αναφορικά με τα αιτήματα των ασθενών με διαβήτη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Διαβήτη - ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ.

Ομιλητές στην διαδικτυακή ημερίδα ήταν ο κ. Ανδρέας Μελιδώνης,- Διευθυντής Διαβητολογικού Τμήματος METROPOLITAN HOSPITAL, η κ. Αικατερίνη Τρικκαλινού, Επιμελήτρια Παθολόγος - Διαβητολόγος, ο Κλινικός Διαιτολόγος - Βιολόγος, Προϊστάμενος Διαιτολογικού Τμήματος Γ.Ν. «Λαϊκό», κ. Χάρης Δημοσθενόπουλος και η Γενική Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων - Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ, κ. Μαρία Τριανταφύλλου.

Το κοινό έθεσε πολλά και σημαντικά ερωτήματα στους ομιλητές, ερωτήματα που απαντήθηκαν με σαφήνεια.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ