Προβολή

Το Βήμα του ΑσθενήΓενικές ΣυζητήσειςΚουβέντα να γίνεται

Κακό δεν κάνουμε όταν πειθαρχούμε....

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 6471 επισκέπτες - 2 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

chr.pap
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 854

Δημοσίευση: 25 Ιουλίου 2017

Συχνά αποφεύγουμε να τηρήσουμε το πρόγραμμα καλής διατροφής και άσκησης που μας βοηθά στην αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας μας. Ακόμη συχνότερα αναβάλλουμε για αύριο τον υγιεινό τρόπο ζωής, όταν ξέρουμε ότι και η παραμικρή αναβολή επιδεινώνει την κατάστασή μας. Όλα αυτά γίνονται εις γνώσιν μας και πάνω απ΄όλα εις βάρος μας. Ας σκεφθούμε λοιπόν μια φορά θετικά αλλά πάνω απ΄όλα ας τηρήσουμε τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού. Δεν κάνουμε κάτι υπερβολικό - τουναντίον σεβόμαστε τον εαυτό μας και λειτουργούμε υπέρ του σε αυτή την περίπτωση. Όταν, με λίγα λόγια, είμαστε πειθαρχειμένοι και συνεπείς.

  • Απάντηση

Απαντήσεις

tired
Μέλος

Εγγραφή: 21/11/2014
Δημοσιεύσεις: 1079

#1 Δημοσίευση: 25 Ιουλίου 2017

Η αυτοπειθαρχία είναι ότι καλύτερο στην περίπτωση που πάσχουμε από μία ασθένεια. Αυτή μαζί με την αυτοσυγκράτηση επιφέρουν θετικά αποτελέσματα εις ότι αφορά την θεραπεία μας.

  • Απάντηση

fzai
Μέλος

Εγγραφή: 20/5/2014
Δημοσιεύσεις: 757

#2 Δημοσίευση: 26 Ιουλίου 2017

Με λίγη πειθαρχία μπορούμε πραγματικά να βάλουμε σε τάξη τον εαυτό μας! Δεν βιαζόμαστε ούτε μοιρολογούμε, βάζουμε στόχους και αναμένουμε το θετικό αποτέλεσμα.

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Πώς να απαλλαγείτε από την ακμή στην πλάτη και στους ώμουςΠώς να απαλλαγείτε από την ακμή στην πλάτη και στους ώμους

Η ακμή μπορεί να εμφανιστεί σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος και σε οποιαδήποτε ηλικία. Φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης.... Περισσότερα »

Πώς να λούζεστε σωστάΠώς να λούζεστε σωστά

Τι πρέπει να γνωρίζετε για να λούζετε τα μαλλιά σας με τον σωστό τρόπο.... Περισσότερα »

Αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη: Τι να προσέξω πριν τη θεραπείαΑποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη: Τι να προσέξω πριν τη θεραπεία

Πράγματα που πρέπει να προσέξετε για να είναι αποτελεσματική η θεραπεία και για να αποφύγετε τυχόν παρενέργειες.... Περισσότερα »

Αρθρίτιδα και κλασική μουσικήΑρθρίτιδα και κλασική μουσική

Η κλασική μουσική έχει αποδειχθεί αποτελεσματική στην ελάφρυνση του πόνου από τη χρόνια οστεοαρθρίτιδα, σύμφωνα με έρευνα του Κολλεγίου Νοσηλευτικής της ... Περισσότερα »

Σύγχρονη δυναμική υπερηχογραφία σε ύπτιο εργομετρικό ποδήλατο στο εργαστήριο καρδιολογικών υπερήχων του Νοσοκομείου ΜητέραVideo - Σύγχρονη δυναμική υπερηχογραφία σε ύπτιο εργομετρικό ποδήλατο στο εργαστήριο καρδιολογικών υπερήχων του Νοσοκομείου Μητέρα

H σύγχρονη δυναμική υπερηχογραφία με φάρμακα ή με ύπτιο εργομετρικό ποδήλατο που πραγματοποιείται στο τμήμα καρδιολογικών υπερήχων του Νοσοκομείου 'Μητέρα' ανήκει στις εξειδικευμένες τεχνικές των υπερήχων ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2018  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης