Περί της επόμενης μέρας ο λόγος

Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Κάθε πρωινό χαράσσει την νέα πορεία που πρέπει να πάρει κανείς για να φτάσει κάποια στιγμή στην ολοκλήρωσή του. Στην...

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018, 10:12
chr.pap

Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Κάθε πρωινό χαράσσει την νέα πορεία που πρέπει να πάρει κανείς για να φτάσει κάποια στιγμή στην ολοκλήρωσή του. Στην περίπτωση υφιστάμενης ασθένειας η επίκλησή της επόμενης μέρας και αυτών που επιφέρει θα πρέπει να οδηγεί στην ελπίδα πως κάτι θα βρεθεί και θα οδηγηθούμε στην αποθεραπεία.

Υπάρχουν πολλά αθόρυβα νοσήματα που προκαλούν φθορά και ζημιά, νοσήματα που συνδέονται άμεσα και με την ψυχολογία μας. Θα πρέπει λοιπόν να αντιμετωπίζουμε αισιόδοξα την επόμενη μέρα, να σκεφτόμαστε θετικά, είτε αυτό αφορά τις σχέσεις μας με τους συνανθρώπους μας, είτε με τα προσωπικά μας προβλήματα.

Κάθε μέρα φέρνει μια νέα προοπτική και αλλάζει τα δεδομένα. Ας παραμείνουμε ψύχραιμοι και ας δεχθούμε το πρωινό φως ως μια αναγέννηση από τις στάχτες μας για όσο καιρό μας απομένει να ζήσουμε σε αυτή την σύντομη ζωή. Να χαμογελάμε και να δεν μπορούμεμ να προσπαθούμε δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ